2777
2789
عنوان

نفخ بیش از حد

54 بازدید | 13 پست

خانوما لطفا مسخره نکنید واقعا مشکل دارم

چندسالی هس خیلی نفخ دارم عذر خواهم ولی هیجا نمیتونم شب بمونم همیشه یا دل دردم یا نفخ دارم همش شب ها و صبح که بیدار میشم اینجوریم واقعا دیگه خسته شدم به تغذیه هم ربطی نداشته تاحالا شده اصلاح کنم ولی هیچی به هیچی روشی چیزی امتحان کردید بدردم بخوره

گلم شاید روده ات مشکل داره و مثلا خدای نکرده سندرم روده تحریک پذیر داری،دکتر رفتی تا حالا؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم شاید روده ات مشکل داره و مثلا خدای نکرده سندرم روده تحریک پذیر داری،دکتر رفتی تا حالا؟

نه نرفتم دایمیتکون خوردم ولی اثر نکرده... برم دکتر حتما همون قرصارو میده

نه نرفتم دایمیتکون خوردم ولی اثر نکرده... برم دکتر حتما همون قرصارو میده

ولی به نظرم حتما برو گلم

که اگر خدای نکرده چیزی هم هست بتونی ریشه یابی کنی و حل اش کنی هرچه زودتر

راستی یه چیزی

خودم امشب متاسفانه از یه جای آشغال غذا خریدم خوردم خیلی ببخشید نفخ گرفتم ولی چای داغ و نبات خوردم خیلی بهتر شدم،چای داغ با نبات هم واقعا موثره می دونم شاید چیز ساده ای به نظر برسه ولی عالیه

از خوردن سس،نخود یا حالا هر غذای نفاخ که معده ات رو اذیت کنه جلوگیری کن هرچی کمتر غذاهای نفاح بخوری برات بهتره

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

ولی به نظرم حتما برو گلمکه اگر خدای نکرده چیزی هم هست بتونی ریشه یابی کنی و حل اش کنی هرچه زودترراست ...

حتما...سس مایونز و اب سرد و فست فود کم و بیش زیاد میخورم حس میکنم از اینم باشه

حتما...سس مایونز و اب سرد و فست فود کم و بیش زیاد میخورم حس میکنم از اینم باشه

آره گلم

مطمئن باش خیلی موثره

مخصوصا خوردن سس و فست فود و اینا

نمی گم فورا قطع اش کن چون واقعا سخته و نمی شه

سعی کن هی مدام کم و کم ترش کنی

هرموقع هم دیدی زیاد شده چای داغ و نبات بخور واقعا خیلی موثره، عرق نعنا هم به نظرم نخور چون عرق نعنا یه جوریه که آدم بخوره برای دل درد و نفخ فورا بالا میاره برای من اینجوری بوده