2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

136 بازدید | 15 پست

جاری عفریته به بچه های اون یکی جاریم گفته با دختر من بازی نکنند و قهر بشن چون من اجازه نمیدم اسباب بازی هاشو ببره پیش جاری بد ذات و گفته زن عموتون بدجنسه با بچش بازی نکنید دخترش مثل خودشه حالا خود جاری شیطانم از وقتی داداشم عقد کرده داره خودشو میکشه بفهمه مراسم داداشم چطور بود من چی و چه رنگ پوشیدم از دخترم حرف کشیده از بچه های اون یکی جاریم هم پرسیده اومدن بهم گفتن

چون محلش نمیزارم و باهاش قهرم داره از فضولی میمیره و چند وقت پیش از دخترم می پرسید مامان بابات دعوا می کنند یا ن

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بنظرم همتون عجیبید

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

جاریت خود شیطانه فقط کالبد عوض کرده

چقدر بدم اومد ازش

عقده داره حتما

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم همتون عجیبید

چرا باید منی که نگاهش نمیکنم عجیب باشم و اون اینقدر فضول باشه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
جاریت خود شیطانه فقط کالبد عوض کردهچقدر بدم اومد ازشعقده داره حتما

اره چون اول زندگیم خوایت تهمت بزنه منم پیام هاشو داشتم رو کردم از هر موفقیت من تو زندگی خودخوری می کنه و میخادبترکه ادامه تحصیلم موفقیت های مالی و دو شغله بودن همسرم و...

چرا باید منی که نگاهش نمیکنم عجیب باشم و اون اینقدر فضول باشه

واسه همین میگم عجیبید

تا کی میخواین کینه توزی کنید

باهم خوب باشید

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

واسه همین میگم عجیبیدتا کی میخواین کینه توزی کنیدباهم خوب باشید

اگر رفتاراش را بگم میگی شیطان هست ازش دور شو تو که نمیشناسیش خواستم عید آشتی کنم همسرم احازه نداد حالا خود همسرم میگه دیدی گفتم با این عفریته آشتی نکن

اره چون اول زندگیم خوایت تهمت بزنه منم پیام هاشو داشتم رو کردم از هر موفقیت من تو زندگی خودخوری می ک ...

چه حسود

من خودم به شخصه کسی موفق بشه خوشحال میشم ولی اطرافیانم نه

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

[QUOTE=417576045]اگر رفتاراش را بگم میگی شیطان هست ازش دور شو تو که نمیشناسیش خواستم عید آشتی کنم همسرم احازه نداد ح ...[/QUOTE

اهمیت نده ،خودت هم ناراحت نکن

اینطور به آرامش میرسی

چه حسودمن خودم به شخصه کسی موفق بشه خوشحال میشم ولی اطرافیانم نه

این آدم کاش فقط حسود بود کلکسیون رفتارهای بد هست هرچی بدی بگی داره

[QUOTE=417576045]اگر رفتاراش را بگم میگی شیطان هست ازش دور شو تو که نمیشناسیش خواستم عید آشتی کنم هم ...

مرسی عزیزم شاید خودمم فردا یادم بره تاپیک زدم بیشتر جنبه تخیله روانی دارخ برام

در یک کلام جاری مثل درخت جلوی توالته نه میشه تو سایه اش نشست ونه ازمیوه اش خورد

وای دقیقا حرفت را باید با طلا نوشت عجب چیزی گفتی زدی تو خال

مرسی عزیزم شاید خودمم فردا یادم بره تاپیک زدم بیشتر جنبه تخیله روانی دارخ برام

شاد و سلامت باشی عزیزم