2777
2789
عنوان

کمک داخل خونه

179 بازدید | 15 پست

دوستان یه سوال دارم چرا زمانی که خانمم تو خونه بود تو تمیزی خونه و امورات خونه کمکش میکردم بعد میآمدم تو جمع میخواست منو کوچیک کنه میگفت فلانی ظرف ها رو شسته و جارو زده و .... و الان همه میگن مرد نباید تو خونه کار کنه همین کارا کردی که زنت پرو شده رفته و مهریه اش گذاشته اجرا واقعا همه خانم ها این طور فکر میکنید که وقتی شوهرتون تو امورات خونه کمکتون میکنه شما اونو کوچیک میبینید😌😌😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه رو ب خاطر چیز دیگه گذاشته اجرا حتما

مهریه به این خاطر اجرا گذاشته اجرا که خانم بعداز هشت ماه عروسی ابن احترامات تو چشم هام نگاه کرد گفت من عاشق کسی دیگه هستم و کسی دیگه رو دوست دارم الان میگن تو براش صدتو گذاشتی که این طور ازت سو استفاده کردن

مهریه به این خاطر اجرا گذاشته اجرا که خانم بعداز هشت ماه عروسی ابن احترامات تو چشم هام نگاه کرد گفت ...

گفتم موضوع چیز دیگه ایی بوده. بردار وقتی عاشق کس دیگه ایی بوده چرا باهاش ازدواج کردی؟

یا خدا

کاری ندارم مرد یا زن یکی خیانت می کنه یکی بد رفتاری میکنه یا هرچی یه خانم یا اقا خوب پیدا میشه که طرفم خردش میکنه که توبه کنن دیگه جنس مرد به خانم و خانم به مرد خوبی نکنن تو بگو چشمات باشه

گفتم موضوع چیز دیگه ایی بوده. بردار وقتی عاشق کس دیگه ایی بوده چرا باهاش ازدواج کردی؟

اینو بعداز عروسی به من گفت اونم چقد وقیح تو چشم های شوهرت نگاه کنی و بگی