2777
2789
عنوان

قضیه امشب

148 بازدید | 19 پست

امشب با داداشم رفتم سر خاک بابا بزرگم بعد هیچکس نبود اونجا کویر کویر بعد داشتیم سر خاک دعا میخوندیم دیدیم صدا حرف زدن میاد به داداشم گفتم توام میشنوی گفت احتمالا خانواده اومدن دارن حرف میزنن بعد داداشم رفت از تو ماشین آب بیاره ماشینم یکم فاصلش زیاد بود بعد دیدم یکی پشت درخت با موهایه خیلی بلند همینجوری داره بمن نگاه میکنه گفتم احتمالا چون خوابم میاد دارم اشتباه میبینم بعد دیدم داره میاد جلو یه چیزیم دستش بود نمیدونم چی بود مثل آدم عادیم نبود پاهاش انگار یه جوری مثل پا اسب بود ولی هم داداشم اومد گفت چی شده گفتم هیچی توام دیدی گفت دیدم یکی داره میاد جلو گفتم حتما یه دختره داره میاد سر خاک فامیلش خودمم ریده بودم به خودم حالا شاید شما بگین داری چرت و پرت میگین ولی حقیقت داره دقیقا چند روزیه یکی همینجوری دنباله همین چند شب پیشم تاپیک باغ زده بودم اگه خونده باشین نمیدونم یکی دنبال ننه ولکن من نیست واقعا زندگی نمونده برام

همزاد داری منم دارم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

دیگه شما هم میخوای دستمون بندازی😑😑😑😑

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شب موقع قبرستون رفتن نیست این موقع هم موقع زدن همچین تاپیکی تو همچین سایتی که پر از خانوم بارداره نی ...

چرا میگن شب زمان قبرستون رفتن نیست؟

زیاد شنیدم ولی دلیلش رو نفهمیدم

اگر همزاد بود داداشش نمی دید

ممکنه بخاطر اینکه نترسه گفته باشه که اره متوجه شدم!

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.