2777
2789

استرسی نشو

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم😩

دیدی رفع شد😀😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......
خیلی بده انشاءالله درست بشیم 

فک کنم یه چیز ژنتیکی باشه دایی هام هم اونجوری هستن پدر بزرگمم اونجوری بود 

استرس واسه چی خوشگلم بیخیال دنیا و قانوناش منم اونجوری بودم زیاد ن ولی دیگه هر چی میشه میگم ب درک مهم نیس برام 

فک کنم یه چیز ژنتیکی باشه دایی هام هم اونجوری هستن پدر بزرگمم اونجوری بود  استرس واسه چی خوشگل ...

آره واقعا درست میگی عزیزم

امیدوارم خدا به حق این روزا سلامتی جسم و ذهن بده به هممون 🌹🌹

من 25 ساله که با این بدبختی دست و پنجه نرم می کنم. دکتر روان شناس روان پزشک انواع دارو گیاهی شیمیایی همیوپاتی طب سوزنی جواب نداد که نداد. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
انشاءالله به ساعتش بیفته و رفع بشه😏

😁😁