2777
2789
زیبایی کاملا سلیقه ای هستببین اگه با هم بیرون بودین یه دوستت شما رو دید از بودن کنارش خوشحال میشی یا ...

نه شیک پوشه خجالت نمی کشم

چهرش شبیه سندروم دانی هاس

تاپیک قبلی صفحه ی دوم عکسش هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه شیک پوشه خجالت نمی کشم چهرش شبیه سندروم دانی هاس تاپیک قبلی صفحه ی دوم عکسش هست

هروقت میخوام به ینفر بگم قیافه ملاک نیست یاد پسر خاله ام میفتم اگه پادشاه عربستان هم بود باز قبولش نمی کردم ،پس به دلت رجوع کن عکسش دیدم ظاهرا آدم خوبیه ولی چهره اش یکم متفاوت

باید به دلم بشینه.ولی متناسب هم باشه.اگر آدمی هستی که به درصد بخوای بعداً ناراحت بشی نکن.چون حتما کسایی هستن که بگن خیلی سر هستی و..اگر شک داری که حالا به خاطر شرایطش بگم بله بعداً قیافش برام عادی میشه کنار میای باز هم نه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

نه شیک پوشه خجالت نمی کشم چهرش شبیه سندروم دانی هاس تاپیک قبلی صفحه ی دوم عکسش هست

مدل حرف زدنش چجوریه؟

صداش نرماله؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

نمیدونم ببین روحیات خودت چطوره

اگه با پول حالت خوب میشه آره چرا که نه ...

اگر خیلی گیر ظاهر هستی و بیرون و تو جمع در آوردن و اینا نه .

بسته به روحیات خودت داره

خودت با خودت رو راست باش

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

یاد یکی از فامیلامون افتادم ..خودم واقعا خوشگله و خپش اندام و قد بلند ولی اخلاق نداره با یکی ازدواج کرد پولدارااااا پولدار الان زنذگی میکنه ولی پسره کچله چاققق و کلی شکم و قدش کوتاه تر از دختره و اصلا تو جایی زندگی میکنه انگار کاخ