2777
2789

با سلام خدمت حضار گرامی😀

میخواستم بدونم بعد از خوردن آخرین دونه یه بسته قرص جلوگیری، چند ساعت یا چند روز بعدش پری میشیم؟😐

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقريبان سه چهار روز بعد ولي تا يك هفته هم اشكال نداره

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

میخوری بشی یا نشی؟

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

کاری به پری نداشته باش

هفت شب استراحت و بعد دوباره بسته بعد شروع میشه

ولی عموما سه روز بعدش میشی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بستگی داره.تو آدمای مختلف متفاوته😊

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

از سه روز تا یک هفته جا داره

تو افراد مختلف متفاوته

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد