2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من نمیتونم برم کسیو که دوسش دارم ببینم تو یه سنی دوستامو ازم گرفتن تو این سنم کسیو که دوسش دار ...

عزیزم فضای معنوی برای خودم گفتم چون دلم میخواد عاشق خدا باشم چون مطمئنم همیشه پیشم هست🥲نه دوستایی ک ترس از دست دادنشون و دارم

معمولیا ۷.۸ تومنه اونی که شما میگی سنگ نطنزه ۱۲۰ ایناس اونم سنگ قبره دیگه جهاز نیس که گرونشو بخری

من که خودم اصلا به سنگ قبر اعتقاد ندارم ،اصلا به نظرم سنگ قبر معنی نداره....چی بگم والا شایدم ارزونش هست من دوتا دیدم این شکلی بود

خب عزیزم بربدم از زندگی خسته شدم شما میگی چیکار کنم ؟

بمون و درستش کن

با مامانت به ارومی حرف بزن توضیح بده ک دوسش داری به پسره بگو از راه بهتری وارد شه مثلا مامانش با مامانت حرف بزنه

اون پسره هم اگه بخواد خودشو ب سنگ میزنه ب تو برسه

منظورم اینه ی راه حل پیدا کن نه اینکه بگی میخوام فلان کنم اونجوری هیچی درست نمیشه🥺

بمون و درستش کن با مامانت به ارومی حرف بزن توضیح بده ک دوسش داری به پسره بگو از راه بهتری وارد شه ...

یه عالمه حرف زدم حتی مامانش زنگ زده گفته قصدمون جدیه میخوان بیان خاستگاری ولی مامانم گوش نمیده به حرفام ازونور پارتنرم اذیت میشه از ندیدنا ازونور مامانم از دو طرف تو فشارم

۲،۵ سال دیگه میاد

من کار اموزی رو تو یکی از مراکز مشاوره گذروندم و بسیار زیاد از این مدل ادما میومدن، گلم ببخشید اینو میگم اینا وعده ی سر خرمن هست، برای نقدش با احتیاط باید بری جلو، این که وعده دو ساله میده

مشکلت چیه؟ ما هر مشکلی هم داشته باشیم خدا بزرگتر از مشکل ما و در کل بزرگتر از همه چیزه هر مشکلی هم داشته باشیم مشکل بزرگ ما پیش خدا کوچیکه.

تو باید ببینی چه کارهایی کردی که باید اصلاح کنی توکل به خدا و توسل به معصومین علیهم السلام و قرآن کریم داشته باش تا بتونی در کارهای خیری که میخوای موفق بشی و اگه چیزی رو که میخواستی بهش نرسیدی بدون که حکمتی داشته و خدا اگه بخواد میتونه از اون بهترشو بهت بده. کشتن خود به عمد و کشتن دیگران به عمد و به ناحق بعد از شرک و کفر بزرگترین گناهه

برای کسی که اینکارو کنه مجازاتهایی در آخرت تعیین شده که اینها همه ثابت شده ست پس چه به شوخی و چه جدی حرفشو نزن 🌱

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مى شود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️فمنیستی که مخالف با احکام کاملترین دین خدا یعنی اسلام شریف و عزیز است بسیار حقیر و بی مقدار و دشمن انسانیت است،کسانیکه قبول نکنند و هر حرف بدی بخواهند بخاطر احساسات نابجا به ما بزنند لایق ما نیست😊