2777
2789
زندگی که من دارم نعمت نیس نه عزیزم مشکل من خانوادگیه حل بشو هم نیس

تو قرآن نوشته لایکلف الله نفسا الا وسعها، خدا به هیچ کسی بیشتر از توانش تکلیف نمیکنه

خدا دوست داره، بهت مسئولیت داده، حتما میدونه از پسش بر میای، از خودت نا امیدش نکن، تو از پسش بر میای، میگذره این روزا ، روزای خوب میاد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخاطرشون دوستامو از دست دادم الانم رابطم در شرفه از دست رفتنه :)))

دوستا کین دیگه؟این همه سال سعی کرد دور خودم رفیق جمع کنم اخرش بخدا میفهمی هیچ کس خانوادت نیستن اون دوستا همه ی روز ترکت میکنن حسادت میکنن ولی خانوادت میمونن همین امروز داشتم ب مامانم میگفتم دلم میخواد با همه ی دوستام (خیلی زیادن) قطع ارتباط کنم بخاطر ی سری مسائل میخوام به سوی معنویت برم واقعا دیگه هیچکس برام مهم نیست دوست دارم برم تو فضای عرفانی بدون توجه ب هیچکس ....

نمیرسه عزیزم نمیرسه فقط داره بدتر میشه

حق داری ناراحت باشی، حق داری گلایهکنی، ولی واقعا دوست وقتی خوبه که شرایطتو ببینه ودرکت کنه و کنارت بمونه

کار تو اشتباه نبوده، برای کار درست خودتو سرزنش نکن حتی اگه همه ادما بگن غلطه

دوستا کین دیگه؟این همه سال سعی کرد دور خودم رفیق جمع کنم اخرش بخدا میفهمی هیچ کس خانوادت نیستن اون د ...

عزیزم من نمیتونم برم کسیو که دوسش دارم ببینم تو یه سنی دوستامو ازم گرفتن تو این سنم کسیو که دوسش دارم 💔

فضای معنویم هیچ کمکی نمیکنه