2777
2789
عنوان

ازدواج

243 بازدید | 26 پست

سوالم برا چند سال آیندس

اگ یه دختری ک گذشته خوبی نداره بخواد ازدواج کنه با پسری ک اصالتن ترکه ( توهین ب ترکا نباشه چون کلا ترکا یکم حساسن گفتم) برا ازدواجش ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

گذشته دختررو پسره میدونه ولی خانوادش درجریان همه چی نیستن فقط یه چیزایی و دیدن و ب گوششون رسیده

برا ازدواج دختره ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

♡H♡

ترکم... نمیشه به طور کلی یه چیزی رو راجب همه گفت،

ممکنه یه عده مشکل داشته باشن،

ولی مثلا... تو خونواده ما همچین شرایطی پیش اومده و کسی مشکلی نداشته..

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

در چه حد گذشته بدی داره اخه ؟ اگه دو تا دوست پسر داشته خب تقریبا با این اوضاع جامعه عادیه اگه از اون مدل ها که با پسرا باغ و ویلا میرفته و داستان داشته قطعا با یه خانواده متعصب به مشکل میخوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در چه حد گذشته بدی داره اخه ؟ اگه دو تا دوست پسر داشته خب تقریبا با این اوضاع جامعه عادیه اگه از اون ...

درحدی ک هرچی بگیو تجربه کرده

مواد

رابطه ای ک با خواست خودش بوده

تجاوز

فرار از خونه

متاسفانه دختره خودمم

♡H♡

درحدی ک هرچی بگیو تجربه کردهموادرابطه ای ک با خواست خودش بودهتجاوزفرار از خونهمتاسفانه دختره خودمم

ای وای خیلی سخته عزیزم ، الان از اون گذشته پشیمونی و میخوای یه زندگی سالم داشته باشی ؟

همه چیو میدونهحتی خودش یه کاری کرد ک من مواد و ترک کردم

پس بنظرم اصلا به دلت بد نیار و به خودت فرصت خوب زندگی کردن و بده شاید خدا این پسر و یه واسط قرار داده برای نجات تو از این منجلابی که توش افتاده بودی ولی واقعا برو و سالم زندگی کن و یه زندگی خوب بساز انشالله خوشبخت بشی