2777
2789
عنوان

همیشه کتک خوردم💔

156 بازدید | 11 پست

تو نامزدیم کتکم میزد اون موقع میخواستم جدا شم ولی خانوادم بخاطر آبرو نزاشتن و نمیخاستم مادر شوهرم خوشحال بشه عجوزه

گفتن درست میشه عروسیم کردیم پنج ماهه عروسی کردیم من پنج بار کتک خوردم یعنی سر هر ماه

هر دفعه گفتم درست میشه نشد تا اینکه نمیدونم چرا خدا چرا بهم بچه داد امروز با ووجود بچه تو شکمم کتکم زد من نمیدونم خدا چیو داره امتحان میگیره از من فقط دلم میخاد رسوا شدن خودش خونوادش ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکایت کنم بعدش چی میشه؟ بعدم دوباره کتکم میزنه

طبق قانون کارش جرمه بسته به کبودی و آسیبی که ایجاد کرده هم دیه بهش می خوره هم ممکنه حبس بخورهو حتی گاهی شلاق هم این که اگه تکرار بشه حق طلاق رو به شما می دن

در مجموع حسابی می ترسوننش و به رضایت شما نیاز پیدا می کنه اگه آدم عادی باشه بعیده یه بار که ازش شکایت کنی باز جرئت کنه تکرار کنه. وقتی خانواده ازت حمایت نمی کنن راه بعدی قانونه حالا چه بخوای بمونس باهاش چه بخوای طلاق بگیری

فقط اگه خواستی بری زودتر برو که آثار ضرب و شتمش از بین نره فکر کنم اول باید بری کلانتری یا دادسرا بعد اونا نامه بدن بری پزشکی قانونی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

عزیزم البته اگر فکر می کنی شوهرت خودشم از این کارش پشیمونه و دوست داره این عادتو کنار بذاره شاید با مشاوره درست بشه

ولی به نظرم بد نیست مدرک آسیبایی که بهت زده هم داشته باشی به خصوص الان که باردارم هستی باید به فکر درمان این مشکل باشی که در آینده بچه ات صدمه نخوره

ان شاالله مشکلت حل بشه و دلت آروم بگیره

عزیزم البته اگر فکر می کنی شوهرت خودشم از این کارش پشیمونه و دوست داره این عادتو کنار بذاره شاید با ...

عکسشو گرفتم وبهش گفتم باید برم مشاور حتا اگه خودت نمیاد من میدونم خودمم مقصرم و بهش گفتم باید برام طلا بخری 💔

عکسشو گرفتم وبهش گفتم باید برم مشاور حتا اگه خودت نمیاد من میدونم خودمم مقصرم و بهش گفتم باید برام ط ...

ان شاالله مکشلتون حل بشه

حتما مشاوره برید در انتخاب مشاور هم دقت کنید بعضی ها واقعا کارشون خوب نیست. اگه همسرتون خودش هم بخواد ان شاالله حل می شه باید ببینن مشکلش چیه مثلا اگه مشکلش کنترل خشمه مهارت های کنترل خشم رو روش کار کنه

ولی اگه خودش نخواست و جواب نگرفتی می تونی از حمایت قانون استفاده کنی که دیگه چشمش بترسه

نذار این قضیه عادی بشه به خصوص که بچه هم تو راه دارید

طلاق باید میگرفتی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏