2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

52 بازدید | 4 پست

دخترا من با یکی از هفتم دوستم و امسال میریم دهم می خوام یه سوالی ازتون بپرسم یعنی یه سری چیزا می گم شما با توجه به اینا بگین اون واقعا بامن دوسته یا داره تظاهر می کنه

برای زنگ زدن همیشه من پیشقدم می شم اون هیچوقت از شارژ خودش استفاده نمی کنه و یه دور یه شوخی کرد و ادای پسر رو دراورد و مامانم کلی دعوام کرد اما بازم باهاش درارتباط موندم اما اون اگر مامانش بگه با من درارتباط نباشه واسش اهمیتی نداره

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار یه راهنمایی کنم درحد یه دوست .. ایشون که پیشقدم نمیشه برای زنگ زدن یک دو اینکه صدای پسر در اورد و مامانت دعوات کرد تو موندی پاش ولی به قول خودت اگه مادرش بگه که باهات در ارتباط نباشه براش مهم نیست .. خب دختر خانمی که شما میگی احتمالا بخواطر سرگرمی باشما دوسته اگه واقعا تورو دوست داشت لابد بخواطر مامانش راحت تورو نمیزاشت کنار ..لابد اون هم مشتاق صحبت بود

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین

به نظرتون رابطم رو باهاش سر د کنم؟

از نظر من دنبال دوستی باش که هم اندازه تو برای تو ارزش قائل باشه وگرنه دوستی که فقط بخواطر سرگرمی باشه خیلی زود تموم میشه فقط وقتت تلف میشه

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین