2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

47 بازدید | 4 پست

دخترا من با یکی از هفتم دوستم و امسال میریم دهم می خوام یه سوالی ازتون بپرسم یعنی یه سری چیزا می گم شما با توجه به اینا بگین اون واقعا بامن دوسته یا داره تظاهر می کنه

برای زنگ زدن همیشه من پیشقدم می شم اون هیچوقت از شارژ خودش استفاده نمی کنه و یه دور یه شوخی کرد و ادای پسر رو دراورد و مامانم کلی دعوام کرد اما بازم باهاش درارتباط موندم اما اون اگر مامانش بگه با من درارتباط نباشه واسش اهمیتی نداره

توام مث اون باش بزار یبار اون بزنگه (زنگم نزد به درک توام نزن) خلاصه که مث خودش رفتار کن اگه موند که دوستتهicon

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یه راهنمایی کنم درحد یه دوست .. ایشون که پیشقدم نمیشه برای زنگ زدن یک دو اینکه صدای پسر در اورد و مامانت دعوات کرد تو موندی پاش ولی به قول خودت اگه مادرش بگه که باهات در ارتباط نباشه براش مهم نیست .. خب دختر خانمی که شما میگی احتمالا بخواطر سرگرمی باشما دوسته اگه واقعا تورو دوست داشت لابد بخواطر مامانش راحت تورو نمیزاشت کنار ..لابد اون هم مشتاق صحبت بود

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین

به نظرتون رابطم رو باهاش سر د کنم؟

از نظر من دنبال دوستی باش که هم اندازه تو برای تو ارزش قائل باشه وگرنه دوستی که فقط بخواطر سرگرمی باشه خیلی زود تموم میشه فقط وقتت تلف میشه

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین