سلام بچهها میشه کسایی که از مام آمبرلا استفاده کردین نظرتونو بگین درموردش لطفا؟این که واسه باشگاه مناسبه به نظرتون؟کدوم رنگش بهتره؟ماندگاریش چقدره؟و...
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
آبیشو دارم افتضاحه میماله ب لباس لک میشهLoveshi داشتم خیلی خوب بود
مرسی عزیزم از نظرتون.ولی وقتی استفاده میکنی باید بذاری مام خشک بشه زیر بغلت و بعد لباس بپوشی.اینطوری ماندگاریشم بیشتر میشه میتونی وقتی زدی با باد پنکه خشک کنی .اینکارم میکنی بازم بَده؟منم شده بدون خشک کردن لباس پوشیدم داغون شده لباسم
عزیزم تاپیک آخرمو ببین راجع به همین مورده برای روتین پوستی حموم قول میدم استفاده کنی بوی گل میدی من هر مغازه ای میرم میگن بوی گل میدی توروخدا بگو چی استفاده میکنی
مام نزن کیست سینه میاره غدد تیروئید هم فعال میکنه زیر بغل
مرسی عزیزم از نظرتون.ولی وقتی استفاده میکنی باید بذاری مام خشک بشه زیر بغلت و بعد لباس بپوشی.اینطوری ...
اخه من همیشه دیرمه نمیتونم صبر کنم😂ولی اون لاوشی ک میزدم بدون صبر کردنم لک نمیشد
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...