2777
2789
عنوان

کسی زیست میدونه

94 بازدید | 14 پست

خواهش میکنم اگه میدونید بگید کدوم درس ها آسون تره من بخونم پاس شم

بحث رقابت با شما نیست من فقط میخوام دیپلم بگیرم و یه ده از زیست بگیرم

اگه کسی میدونه لطفاً بگه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه دو سال پیش باید دیپلم میگرفتم زدم ..کلک بازی امتحان زیست ندادم امتحان دوازدهم باید بدم پس فردا

عا منم دوازدهمم از نظر من دوفصل آخر اسونن ولی بارمشو نمیدونم فصل ۳ هم اسونه

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد؟!

چه پایهای؟ اگه دوازدهم ۸ رو بخون حتمااا ۷ برا من سخت بود ولی بقیه میگن آسونه ، ۴ آسونه ولی یکم طولان ...

اینا اسونترین فصلان استارتر، جمع بارمشون میشه ده به شرط اینکه همه سوالارو جواب بدی، بقیه فصلا پیوستهان ولی اگه فکر میکنی کافی نیست حداقل گفتار اول فصل ۱ رو هم بخون اونم زیاد سخت نیست

میدونی عزیزم به خودت بستگی داره

مثلا فصل هشت از نظر من خیلی آسونه چون فقط حفظیه و مفهوم خاصی نداره

فصل یک و دو باید پروتئین و دنا و رنا رو درک کنی یکم سخت میشه شاید ولی خب بازم راحته و فصل سه هم راحته فقط یه نمودار درختی بکش بیماری ها یادت باشه، فصل هفت هم حفظیه

فصل چهار هم نسبتا فقط حفظیه غیر از کراسینگ اور و خیلی سخت نیست

فصل پنج و شش به نظرم از همه سخت تره چون باید روابط و فرمول های قند کافت اکسایش پیرووات و چرخه کربس و ... رو بلد باشی ، برای فصل پنج و شش من استادم آقای طلوعی بود بعد توی کانالش خیلی خوب اینا رو با ویس توضیح داده کلا رو هم نیم ساعته همراه با تخته های آموزشش اگه دوست داشتی گوش بده

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

راستش رو بخوای به نظرم غیر فصل پنج و شش بقیه فصل ها رو کتاب رو بخون و بانک نهاییش هم حل کن هم میرسی و هم اینکه اگه سوال مفهومی چیزی بدن نگران نمیشی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

مرسی عزیزم 🩷

قربونت، یه چیز دیگه اینکه این آزمون نمره منفی نداره صحیح و غلط و چهار گزینهای هارو حتی اگه بلد نیستی شانسی جواب بده، تو بقیه سوالات هم هرچی به ذهنت میاد بنویس کلا سعی کن خالی نذاری، موفق باشی❤️