2777
2789
عنوان

خیانت

21 بازدید | 3 پست

حالم خیلی بده ،قضیه واسه بابامه دو ماه پیش خونه ی دوتا زنه کار میکرد کار ساختمونی انجام میده.خودش میگفت زنا تو خونه جلوی من تاپ و شلوارک میپوشیدن و موهای رنگ شده و ... هی بهم میگفتن اوستا بیا غذا بخور چی دوست داری زعفران هدیه دادن بهش(دوستان خاهشا نگین خونه ی خودشه هرچی خاست بپوشه وارد حاشیه نشین موضوع الان یه چیز دیگست پای زندگی ما در میونه) روزا یه جا سر کار میرفت و بعد از ظهرا میرفت پیش این زنا و تا دیر وقت میموند و میگفت شوهر زنه شب کاره. یبارم با سر زخمی و شکافته شده برگشت گفت از نردبون خونشون افتادم.خلاصه کارشو تموم کرد میگفتیم پولتو گرفتی میگفت نه. قرار بود ازشون برنج هم بخره.

یه شماره تو گوشیش هست مدام باهاش در تماسه ولی همش پیامو تاریخچه تماساشو حذف میکنه مامانم تند تند گوشیشو چک میکنه و بخاطر همین متوجه شده. یبار مامانم پرسید کیه گفت یکی از بچه های تاسیساته تو نمیشناسی. موقعی که سرش زخمی شده بود پیام داده بود :(حالت خوبه زنگ زدم جواب ندادی نگرانت شدم بیا فرشته میخواد حرف بزنه باهات) امروز هم دیدیم پیام اومده براش: (خوبی عزیزم بیا بعداز ظهر سمانه میخواد ببینتت خودش گفت بهت بگم)با شماره من زنگ زدیم به شماره ای که پیام داده بود یه زن جواب داد ۱۰۰ درصد میدونیم همون زنا هستن فقط نمیدونیم چرا هنوز در ارتباط هستن و بابام چرا پیامو تماساشو پاک میکنه به خودش بگیم لابد میخواد بگه خرده کاری دارن یا هنوز پولمو ندادن. الان چیکار کنیم بخدا دارم دیوونه میشم دلم به حال مامانم میسوزه اخه با بابای من چیکار دارن ۵۲ سالشه خوشگل و جذاب هم نیست خیلی لاغره و پول هم نداره هیچ جوره نمیتونم باور کنم، چجوری بفهمیم با اون زنا چیکار داره میشه رو گوشیش شنود گذاشت؟ بلد نیستم خاهشا بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.