2777
2789

چون تو ذات پاکی داری

همه را مثل خودت می بینی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من همون اول از رو چهره آدما ذاتشون رو میفهمم

مثلاً تا زود به ینفرو میگم فلانی خطرناکه مرموزه دوستام زود گارد میگیرن که نه و اینا

ولی آخرش هممون میفهمیم و خریه

یا خواستگار دوستم

ببین عکسشو نشون داد گفتم تو رو خدا اینو رد کن

بعدش فهمیدیم تو هتلش هزارتا کثافت کاری داره میکنه

همه میتونن بفهمن واقعا اگر با دقت به چشم اطرافیان نگاه کنن

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

هنوز بر نخوردم به کسی که چهره آروم و مظلوم و ذات خراب داشته باشه شاید از نظر شما چهره اش معصومانه بوده بیشتر روی چشم ها نمایان میشه

برعکسش و دیدم کسی که خیلی چهره اش مغرور و جدی و بد اخلاق میزد ولی بی نهایت با ادب و اخلاق و لول بالا بود

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

هنوز بر نخوردم به کسی که چهره آروم و مظلوم و ذات خراب داشته باشه شاید از نظر شما چهره اش معصومانه بو ...

اونایی که چهرشون بد ذات بودنش رو نشون نمیده و خودشونو به مظلوم بازی میزنن کثیف تر و خطرناک ترن.

وای من همون اول از رو چهره آدما ذاتشون رو میفهمممثلاً تا زود به ینفرو میگم فلانی خطرناکه مرموزه دوست ...

من یه خاله دارم عکس دسته جمعی دوستام و بهش نشون دادم شروع کرد گفت به نظرم این خیلی مودبه این خیلی لوسه این خیلی باهوشه این عاشقه این با بقیه فرق میکنه اخلاقش همه رو هم درست گفت شما فکر کنم مثل خاله منی😅😂

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

وای من همون اول از رو چهره آدما ذاتشون رو میفهمممثلاً تا زود به ینفرو میگم فلانی خطرناکه مرموزه دوست ...

از روی چه رفتارایی میشه بفهمی یه نفر آدم خوبیه یا ذاتش خرابه؟چون یه سریا هم حد وسط هستن نه خیلی خطرناک و کثیفن نه خیلی ساده و بی شیله پیله

هنوز بر نخوردم به کسی که چهره آروم و مظلوم و ذات خراب داشته باشه شاید از نظر شما چهره اش معصومانه بو ...

نون حلال یا حروم هم تاثیر میذاره چون کسی که با نون حلال بزرگ شده باشه ممکنه مثل همه یه سری جاها خطاهایی رو انجام بده یا از غیر عمد به بقیه ضرر بزنه اما خب بی وجدان نیست ولی کسی که با نون حروم بزرگ شده باشه دست به هر کاری میزنه بدون اینکه ذره ای عذاب وجدان بگیره