2789
عنوان

ایا میدانستید😍

228 بازدید | 10 پست

نوزاد در رحم میتواند طعم غذاهایی که مادر میخورد بچشد برای همین بعد ازتولد تمایل به خوردن همان غذاها پیدامیکند.به همین علت خانمهای باردار راازخوردن نمک،شکر وغذاهای بی ارزش منع میکنند

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عه چقدر جالب من هرکاری کردم پسرمو مث باباش باربیارم به لحاظ ذائقه نشد کپی خودمه عاشق ترشی و نمک گوشتم نمیخوره ...نمیدونستم اینو😇

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب مامانم میگفت که اینکه یه سری غذاهارو دلت میخواد میخوری بخاطربچس واون طعمش رو دوست داره ویه سری غذاهارو نمیتونی بخوری بخاطره تینه نی نی دوست نداره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چه جالب مامانم میگفت که اینکه یه سری غذاهارو دلت میخواد میخوری بخاطربچس واون طعمش رو دوست داره ویه س ...

اره خیلییی جالبه😍😍وای من عاشق پفکم فکر کنم بچمم عاشق پفک باشه اخ خیلی خووبه😋

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره خیلییی جالبه😍😍وای من عاشق پفکم فکر کنم بچمم عاشق پفک باشه اخ خیلی خووبه😋

شماکه نوشتی تیکر عروس شدنتونه یعنی قبل عروسی باردارشدید؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اوه اوه پسر من چه آشغال خوری بشه پس😂

همه‌ش چیپس و پفک و پیتزا و نوشابه و...😁

البته مامانم اینطوری نبوده‌ها... من به کی رفتم نمیدونم🤔

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
شماکه نوشتی تیکر عروس شدنتونه یعنی قبل عروسی باردارشدید؟

نه من کی گفتم باردارم😐