2777
2789
عنوان

آدم خیلی کثیفیم😔

293 بازدید | 16 پست

من یه ساله طلاق گرفتم و هفت ماهه وازد رابطه شدم

میتونم بگم پارتنر فعلی بهترین آدم دنیاست

بهم خیلی توجه میکنه و نازتازیم میکنه ولی من یهو کلافه و عصبی میشم از توجه زیادش

خیلی هوامو داره و دوستم داره ولی بعضی وقتا سرش داد میکشم

یا خیلی وقتا حوصلشو ندارم

چیکار کنم راهنمایی کنید

دخت شیرازی🥹💕

خوشی زده زیر دلت

در یک جملهٔ کوتاه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ تا ابد #برای_میناب🎒~✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شاید هنوز زخم گذشته تو روح و روانته

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

کاری نکن که حسرت بخوری

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
شاید هنوز زخم گذشته تو روح و روانته

بخاطر همینه که زود خسته میشه

فرصت نداده به خودش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🤲🏻💗★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙💗

فک کردم میخای بگی خیانت کردم

واژه ی کثیف رو اینجور مواقع ما بکار میبریم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕