2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جلوی گریه تو گرفتی یا غمباد شده سعی کن گریه کنی وگزنه ممکنه تیروییدت اسیب ببینه

اگه بهتر نشدی یه جای مطمعن برو تراپی

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
جلوی گریه تو گرفتی یا غمباد شده سعی کن گریه کنی وگزنه ممکنه تیروییدت اسیب ببینهاگه بهتر نشدی یه جای ...

گلوم داره میترکه قلبم درد گرفته سرم داره منفجر میشه آهنگ غمگین گوش دادم لیوان شکوندم جیغ زدم انگار نه انگار

گلوم داره میترکه قلبم درد گرفته سرم داره منفجر میشه آهنگ غمگین گوش دادم لیوان شکوندم جیغ زدم انگار ن ...

ببین عزیزم خیانت درد سختیه میفهممت کاملا

ولی احتیاج به درمان داره واقعا چون مثل یه زخم همیشه همراهته و حتی اگه جدا بشی یا ببخشی زخمت حساسه و ممکنه عفونت کنه متوجه منظورم هستی؟

حالا که غم خشم ناباوری که سه حس اصلی فرد خیانت دیده ست سرکوب شده برات غمباد شده

سعی کن شفاهی صحبت کنی

سعی کن واقعا اگع میتونی یه روانشناس خوب و مطمعن مهمه که کاربلد باشه

پیداکنی بری پیشش

ببین عزیزم خیانت درد سختیه میفهممت کاملا ولی احتیاج به درمان داره واقعا چون مثل یه زخم همیشه همراهته ...

ممنونم ازت آره حتما میرم پیش روانپزشک ولی بدترش اینه مامانم حالمو درک نمیکنه راه به راه تیکه میپرونه که تو الی و بلی

خیانت

ولش کن، تاپیک قبلیتو دیدم، نارحت شدم برات، اینی که اول زندگی اینه وای به چهار صباح دیگه، گفتی مامانتم اذیت میکنه، خونه هم به نام خودته تحصیلاتم داری.. برو بشین خونه ت، مرتیکه رو هم راه نده،مهریه تو بذار اجرا، دادخواست طلاقم بده، خدارو شکر کن که بچه نداری، اونی که باید نارحت باشه اون شوهر نمک به حرومته، گوه به قیافه خیانت کار همه شون

ولش کن، تاپیک قبلیتو دیدم، نارحت شدم برات، اینی که اول زندگی اینه وای به چهار صباح دیگه، گفتی مامانت ...

آخه نمیفهمم بخدا منکه هرچی خواست واسش گفتم چشم همیشه دلش میخواست ر ا ب ط ه باشه گفتم چشم صورتمم عملی نیست ولی خوشگلم نمیدونم چی واسش کم گذاشتم باورم نمیشه اصلا اینکه چندسال دوسم داشت اینجور کرد دارم دیوونه میشم تو فکر اینم از این شهر برم و فقط جدابشم😭

ممنونم ازت آره حتما میرم پیش روانپزشک ولی بدترش اینه مامانم حالمو درک نمیکنه راه به راه تیکه میپرونه ...

میفهممت گاهی شرایط خیلی سخت میشه

ولی خب قول میدم روزای قشنگم تو راهه

اینم میگذره مهم اینه خودتو نبازی

منم خیانت دیدم درک میکنم سخته واقعا

اینم بگم اگه میبخشی و باهاش ادامه میدی ساده کوتاه نیا که باخودش بگه فوقش یکم نازشو میکشم راه میاد دوباره اشتباهش تکرار کنه

محکم وایستا براش شرط بزار هرچیزی که به نظرت درست و منطقیه و تعهد بگیر اگه دوباره انجام بده فلان کارو بکنه باید

روانشناس خوب بهتره گلم روانپزشک اکثرا قرص میده که وابستگی شدید میاره تاثیرات خیلی بدیم داره