2777
2789
عنوان

یه دختر

225 بازدید | 32 پست

بنظر شما یه دختر استقلال داشته باشه آزاد باشه خودش بخواد تنهایی بره اینور و اونور اشکالی داره؟

من ۲۱ سالمه البته پشت کنکوری ام

خانواده ام گیر میدن

نمیدونم باهاشون چیکار کنم

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخاطر کنکورته

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او ، به پریشانیه موهای سیاهش باشد 🫠 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ، هیچکس ....هیچکس اینجا به تو مانند نشد🫂

کنکور قبول بشی حساسیتشون کمتر میشه

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

من تا قبل از ازدواج این شکلی بودم فکر میکردم کل دنیا این شکلیه حتی توی شهرستان همه شکلی بودن

بعدش ازدواج کردم اومدم شهر بزرگ تازه فهمیدم چقدر اوضاع فرق داره

مثلا خواهر شوهرم که میبینم هم سن خودمه حدوداً حتی یه ذره بزرگتره راحت همه جا میره همه کاری میکنه همش در حال خوش گذرونی مثلاً چند وقت پیش از ساعت ۸ صبح تا فکر کنم ۴ بعد از ظهر رفته بود پارک با دوستای دبیرستان قدیمیش بعدش اومد خونه مادر شوهرم غذاشو قشنگ خورد دوباره آماده شد با دوستای الانش رفت بیرون تا ساعت ۱۱ شب بعد به مامانش زنگ زد گفتش که آره مامان میخوام برم بیمارستان پیش عمه رفت حدود سه چهار ساعت هم بیمارستان پیش عمش موند عمش دکتره

بعدش عمشم خیلی شیک آورد گذاشت خونه فرض کن از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲ شب در حال بیرون و اینور اونور بود

نه مشکلی ندارهمن از ۱۸ ۱۹ سالگی مستقل کامل شدمالبته شاغل هم بودم و درگیر کار و زندگی خودم بودم اما خ ...

میشه بپرسم رشته و شغل تون چی بود

از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

بخاطر کنکورته

چه ربطی داره

از نظر خانواده محترم بنده دختر نباید تنها بره اینور اونور و هزار تا چیز دیگه

درحالی که مم دوس دارم مستقل و آزاد باشم

میشه بپرسم رشته و شغل تون چی بود

من اون موقع دانشجوی فرهنگیان بودم

ولی خب قبل از اینکه دانشجو هم بشم یه مغازه داشتم سرگرم اون بودم البته شغل دیگه هم داشتم ولی بیشتر مغازه وقتم رو می گرفت

من تا قبل از ازدواج این شکلی بودم فکر میکردم کل دنیا این شکلیه حتی توی شهرستان همه شکلی بودن بعدش از ...

دقیقا

نمیدونم منم میخوام در همین حد آزاد باشم

چه ربطی داره از نظر خانواده محترم بنده دختر نباید تنها بره اینور اونور و هزار تا چیز دیگه درحالی که ...

خب دیگه با خودشون میگن تا الان ک جایی نمیرفته اینجوری درس خونده

وای ب حال وقتی ک بزاریم راحت ول بچرخه

دانشگاه قبول شی اوکی میشه

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او ، به پریشانیه موهای سیاهش باشد 🫠 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ، هیچکس ....هیچکس اینجا به تو مانند نشد🫂

من اون موقع دانشجوی فرهنگیان بودمولی خب قبل از اینکه دانشجو هم بشم یه مغازه داشتم سرگرم اون بودم الب ...

من امسال انتخاب رشته دبیرستان دارم میخوام برم انسانی شما رشتتون چی بود میتونید کمکم کنید

بعدا دبیری چی خوندید

الان دبیرید؟

از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀