2777
2789
عنوان

نشد اخرش

66 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلم واسه دو هفته پیشه که داستان چیه

6سال کسی رو دوست داشتم اونم همنیطور نه پول داشت نه کار رفت سربازی کل پستاش باهاش حرف میزدم خوابش نبره وقتی نبودم کلی زجر میکشید اینارو خودش گفت بعدا به مامانم التماس میکرد راضی بشه در نهایت بعد یه مدت دوری که انداخته بودم من چون بهم گفته بود برو و خانواده ها جدامون کردن

دوباره بهش پیام دادم و گفت صبر کن درستش میکنیم بااهم عشق تو تا تو قبرمم باهامه من بعد تو مردم از این حرفا من بهش اعتماد کردم اما در نهایت ناباوری وارد رابطه ی دیگه ای شد بخاطر اینکه دختره پول داشت و می رفت کار یاد بگیره که این پسره رو هم ببره با خودش که ضرر نکنه واسه مغازه داری

دخترو مینداخت جلو که بره کار کنه خودش تو خونه خوابه و مواد میزنه و برا من اینارو تعریف میکرد وقتی ازش جدا شدم و میگفت من دیگه قلب ندارم اون دخترم خودش دوسم داره سیوش کردم معجزه زندیگم میخواد بهم پول بده

اما یجوری برامن تعریف میکرد که تو هیچ کاری برام نکردی این دخترو نگاه چیکار میکنه درحالی که من یواشکی باهاش بودم کلی تحقیر شدم از طرف خانواده محدودیت شدید داشتم اما همه جوره دوسش داشتم با اینکه وقتی عصبی میشد اخلاقش گوه بود

اما رفت اه من دنبالشه همیشه و نمیدونم مقصر منم یا اون...

خدا نجاتت داده دیگه دنبال اینکه کی مقصره نباش فقط شکر کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نجاتت داده دیگه دنبال اینکه کی مقصره نباش فقط شکر کن

اره میدونم چون این اخرا هم همش فک میکردم که نمیتونم باهاش زندگی کنم مناسب من نیست

امیدوارم دیگه سمت هم نریم

همیشه وقتی نمیدونی تصمیمت درسته یا نه با یه نفر دیگه مشورت کن هر چی اون کفت درسته ، چون اون از قضیه ...

کل فامیل بهم میگفتن داری اشتباه میکنی ا

ما پسره و خانوادش قبول نداشتن الان میفهمم چرا همه مخالف بودن هرچند دلم بد شکست و تایمم رفت