saharsrlk مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 7 عنوان عمل معده 41 بازدید | 5 پست دوستان من بعد زایمانم خیلی اضافه وزن گرفتم.یک سال و نیمه .حدودا 100 کیلو هستم هر چی رژیم میگیریم برمیگرده.به نظرتون عمل کنم معده مو؟کیا انجام دادن و راضین امروز | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrabanoom عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 69 من ۱۲۰ کیلو بودم عمل اسلیو کردم دو سال نیم میگذره شدم ۷۳ بعد از فوت پدرم شدم ۷۹ باز دارم میارم پایین وزنمو .قدم ۱۷۰ شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود
شیرکاکائو۸ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 577 چه رژیمی گرفتین؟ میشه به خدا بگین علی بیاد؟🥹..... علی دیگه نیومد بچه ها خواستین یه دعای دیگه بکنین برام:)
شیرکاکائو۸ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 577 دکتر تغذیه .کتوژنیک. طولانی مدت بوده؟ میشه به خدا بگین علی بیاد؟🥹..... علی دیگه نیومد بچه ها خواستین یه دعای دیگه بکنین برام:)
saharsrlk مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 7 طولانی مدت بوده؟ نه مقطعی میگیرم.ولی واقعا خیلی جواب نمیگیرم خیلی ریزه خوارم.چیکار کنم به نظرتون عمل خوبه؟