2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 102 پست

من خودم طرف ادعا عاشقی میکرد هر روز استوری تهش دیدم کامنتاشو که قلب فرستاده بود واسه یکی دیگه دختره رو سوار ماشینش کرد اصلا اعتماد نکنید به پسرا دروغگوی بی وجدانن فقط زر میزنن و تمام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه گفتنش اسونه من دوسش دارم واقعا تا الانم با هیچ پسری اوکی نشدم این اولیه

از اینم خارج شو ازگز وارد رابطه این چنینی نشو بجاش به خودشناسی برس به وقت ازدواج کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من خودم طرف ادعا عاشقی میکرد هر روز استوری تهش دیدم کامنتاشو که قلب فرستاده بود واسه یکی دیگه دختره ...

حروم نطفن

من خودم به شخصه با اینکه مخالف عقیدم هستن

تا هر کس دست مادرشو نگیره بیاد برای آشنایی لحطه ای بهش فکر نمیکنم و وقت ارزشمندمو براش هدر نمیدم

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

عزیزم برای این چیزا هم وقت هست . یه رابطه ای که هیچ هدفی تو زندگیت نداره و وقتت رو میگره و نتیچه ای ...

صد آفرین بهت آفرین واقعا موفق باشی همین فرمون برو

جامعه ما به دخترایی مثل شما نیاز دارند

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
منم میگفتم کسی که دوست داره میاد عین ادم خواستگاری ولی تهش دیدم 😂😂😂

😂😂🤭

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

شاید به اکسش برگشتهدیگه بهش پیام نده و بلاکش کن

اخه اکسش این مدت هی میخواست بینمونو بهم بزنه با هر روشی

حتی اومد بدشو گفت پیش من که من باهاش نرم تو رابطه

از اون طرف خودش پیگیر پسره بود

یه دو روز دعوا انداخت بینمون پسره خیلی از دستم عصبی شد و منم زنگ نزدم از دلش در بیارم گفتم ولش کن

تو این دو روز که باهم حرف نمیردبم

اکسش مست کرده کرده بود زنگ زده بود پسره بره پیشش

یه دوست مشترکم داشتیم گفته بود بهش بیاد بمن بگه

که دیگه بهش زنگ و اینا نزنم

منم زنگ زدم به پسره گفتم چی میگه این اکست مگه من مسخره ی توام

بعد با همون زنگ من باهم اشتی کردیم

گفت الان میرم کارمو باهاش تموم میکنم و دیگه جواب اکسشو نداد

کلی باهم اوکی شدیم

الان یهو اینجوری کرد نمیدونم چی شده