2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 102 پست
منم بعد ۸ ماه کات کرد رفت گفت دلم پیش اکسمه بهش برگشتم و پیشنهاد ازدواج دادم حسم بهت کم بود و ارزش ن ...

یا خدا چقدر عوضیی😑بخاطر همینه اصلا موافق این روابط نیستم

چجوری کنار اومدی با این قضیه؟

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

اگه یبار دبگه زنگ بزنم چی خودمو کوچیک کردم؟

فک کردی چی بهت میگه ب جز اینکه قلبتو بشکنه و صریحا بگه نمیخادت و دوست نداره وقتی یکی بی حرف میره بزار بره

اگ مجبورش کنی حرف بزنه حرفایی میشنوی که قلبتو میشکنه و آتیشت میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید به اکسش برگشته

دیگه بهش پیام نده و بلاکش کن

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

دعا میکنم حتما اره خب . اون موقع همه میگفتن داری بهترین زمان نوجوانیتو از دست میدی بعدا حسرت میخوری ...

بله کاملا حرفاتون درسته موافقم👏🏻💝بخاطر همینم هست کلا دور و بریامو سعی میکنم از این روابط دور نگه دارم تا بهشون اسیب نزنه

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

منم بعد ۸ ماه کات کرد رفت گفت دلم پیش اکسمه بهش برگشتم و پیشنهاد ازدواج دادم حسم بهت کم بود و ارزش ن ...

یاخدا بعد هشت ماه!

چ ادمایب پیدا میشن

بعد تو حالت خوب شد بعد این موضوع؟

تو دلم شبانه روز نفرینش میکنم دیگ نمیشه کاری کنم بلکه خدا خودش کارمامو ازش بگیره

خدا بزنه کمرش فدای یه تار موی قشنگت

جدی چطوری میتونه روز قبلش بهم میگفت همه کسمی دلم برات تنگ شده فلان بعد یهو پیاممو فقط سین بزنه

یه سوال دارم چرا فکر میکنید با یه ماه آشنایی طرف راست میگه همه کَس هستی؟مردارو نشناختید

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....