2777
2789
عنوان

کاربر —امی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اده خودشه🤣🤣🤣

لامصب خیلی هم بد دهنه😂😂

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای الهه🤣🤣🤣🤣🤣

تو یه تاپیک با یکی دعواش شد یه فوشایی میداد لعنتی😂😂

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

خودتم ج...ر بدی قبولت نمیکنم پسری که تونی نی سایته جای خواهر ماست دردوبلای هرچی دختره بیفته رو سرت یکم واسه خودت ارزش قائل باش خودتو کوچیک نکن دوهزاری درد شوهرم بخوره تو تخم چشات

چشای کورتو باز کن ببین زده متاهل تو بیوگرافیم مردک خیکی

لجباز بی اعصاب مغرور

تو یه تاپیک با یکی دعواش شد یه فوشایی میداد لعنتی😂😂

بسم الله...تگم نکردی چرااا یاد بگیرم🤩🤩🤣🤣🤣من فعلا کله شخمی شده ورد زبونم🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

خودتم ج...ر بدی قبولت نمیکنم پسری که تونی نی سایته جای خواهر ماست دردوبلای هرچی دختره بیفته رو سرت ی ...

خیکی رو خوب اومدی🤣🤣

بسم الله...تگم نکردی چرااا یاد بگیرم🤩🤩🤣🤣🤣من فعلا کله شخمی شده ورد زبونم🤣

اینقدر بد بودن فرار کردم تا یه هفته آنلاین هم نشدم😂😂