2777
2789
عنوان

اگر جاریتون

263 بازدید | 22 پست

بره گواهینامه بگیره

ولی شوهرتون نزاره شما برین بگیرین هزار تا بهانه میاره خوشم نمیاد من هستم پول نیست و فلان حسشون چیه ..و جاریتون هی از رانندگی یگه یا میریم باهم بیرون شوهرم به داداشش میگه تو بشین استراحت کن زنت رانندگی کنه دیگه شانس داری هاا...خدایی چی میگیم حسشون چیه از ته دل بگین توروخدا من حالم خیلی بده هیچی نگفتم بهش فعلا ولی میخوام بگم داداشت به شانسش لگد نمیزنه بلکه با عشق زندگی میکنه از شانسشم استفاده میکنه توچی همش لگد به آینده من و شانس خودت میزنی داداشت زنشو دشمن نمیبینه یا رقیب بلکه رفیق میبینه تو چی فک میکنی من ازت یکم برم بالا چه خبر میشه جلو همه کوچیک میشی

به جای خودخوری خودم پول جمع میکنم میرم ثبت نام میکنم گواهینامه که گرفتم در جریان قرارش میدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جای خودخوری خودم پول جمع میکنم میرم ثبت نام میکنم گواهینامه که گرفتم در جریان قرارش میدم

عزیز دلم حرفا میزنی میگم اصلا اجازه نمیده یعنی من اختیار ندارم گلم نمیشه که سرخود کاری کنم

عزیز دلم حرفا میزنی میگم اصلا اجازه نمیده یعنی من اختیار ندارم گلم نمیشه که سرخود کاری کنم

وقتی اینقدر شرایطت سخته و پذیرفتی پس کنار بیا که بهت سخت نگذره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اهمیت نده

فدات شم مکه میشه منو کوچیک میکنن اهمیت ندم کسی نمیگه شوهرش نمیزاره میگن عرضه نداره میگن پخمست مخصوصا وقتی شوهرم به رانندگی جاریم افتخار میکنه یعنی به همه این و ثابت میکنه من میخوام این بره دلی نمیره خنگه

چرا میشه ببین دوبار جنگمیکنی سر ی چیز دفعه سوم میفهمه تو برده اش نیستی ک بخاد زور بگه

فدات شم گندش بزن این جامعه و قانون و کوفت و زهر مار که ۷۰ درصد زنا بردن اونم از روی اجبار

چقدر ضعیفی آخه اگه دوست داری کارتشو بگیر ثبت نام کن چقدر اجازه میدید بگو میرم و برو

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

فدات شم گندش بزن این جامعه و قانون و کوفت و زهر مار که ۷۰ درصد زنا بردن اونم از روی اجبار

قانون و جامعه جاری تو هم توش هست الکی بهونه نیار اگه مشکل مالی نیست برو ثبت نام کن

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...