2777
2789
عنوان

کارخوب

44 بازدید | 3 پست

دعا کنید ی کار خوب ک بتونم گیرم بیاد کار تو شرکت ک ی ساعتشم جون ندارم مهارت وتخصص اداری هم ندارم شهرمونم کوچک هست فروشندگی ک ب خونه ما دوره ماشین نداریم تاکسی هم گرون نیشه کل حقوقت میره.رشتتمم با ازمون معلمی فقط میشه ک فعلا تیست کمرودستمم شدید درد میکنه محبورم برا بی پولی برم کار اشکم دراونده الان یجا برام پیدا بشه وچند وقت بتونم بمونم.دیشب رفتم خونه عموم یرب پیاده روی داره رفتم وامدم یک ساعت کشید یکمم موندم اونجا بعد اندم خانه نیم ساعت نشستم.رفتم بیرون اگهی کار دیدم میخاستم بزارم شنبه برم گفتم زود برم بهتره .اوتجام هم کلی پیاده روی کردم.از دیشب درد کمر امانم نمیده سن ۲۲سالگی عین پیر زنا شدم از انواع بیماری.خجالت میکشم هیچ جا جون ندارم کار کنم وزنم ۳۷ کیلو با ۲۲سال سن.خجالت میکسم ب بقیه بگم کمرودستم درد میکنن کاش یا نجات پیداکنم یا بمیرم😭😭😒😒😒😒😭😭😭😭😭😭میسه دعا کنید برام.بلکی خدا نگاهم کنه.۱۷سالم بودمثل چی کارمیکردم.اون موقع جون نداشتم ولی از الانو بهتر بودم تا۲۰سالگی فروشنده بودم بعدش رفتم انبار داری کارتون بلند کردم کمرم ۴تا شد ۳ساله هنوز درگیرم پول دکتر خوبم ندارم.دردومجبورم تحمل کنم.بقیه میگن میباس نری کار سنگین بکنی خری از خودت بوده.پدرمم حقوقش کمه داداش بیمار دارم.خدا میدنه چقدر در عذابم.😭😭😭😭

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

ان شاءالله خدا نجاتتون بده

یه کاربر نوشتن بود چهل روز سوره ی فتح خونده بود کارو زندگیش درست شده بود تو هم امتحان کن ان شاءالله موثر باشه

سوره ی واقعه استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین صلوات برای سلامتیو ظهور امام زمان هم خیلی خوبه

برای کار بنظرم میتونی مثلا خواهر دوری یاد بگیری یا قلاب بافی یا مکرومه بافی یاد بگیری و پیج بزنی با خلاقیت و تمیزی مشتری بدست بیاری

برای کمر دردت هم سرچ بزن مخصوصا تو همین سایت احتمالا راههای خوبی پیدا کنی

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.