2777
2789
عنوان

چ آدمی شدم من😭🥺

196 بازدید | 24 پست

دلم ی جا دیگست

ولی جدیش نمیکرد میگفت صبر کن

الان ی خاستگار خیلی خوب اومده

ب پارتنرم ک گفتم گعت ۱ ماه دیگه میام گفتم ۱ ماه و ۱ روز هم قبول نیست گفت باش

بعد میترسم خاستگارمو رد کنم

بزنه زیر حرفش نیاد

ب مامانم میگم ب خانواده خاستگارم بگو الان محرم و صفره

۱ ماه بعد ک تموم شد حرفشو بزنید

مامانم میگه چ ادمی شدی تو

جوان مردم رو امیدوار کنیم ک چی

یعنی خدامیدونه جقدر بلاتکلیفم و چقدر حالم بده

برمیگشتم عقب اصلااااااا و ابدا وارد هیچ ارتباطی نمیشدم

دخترای ک تو رابطه نیستید وکم سنید

بخدا ک اخر و عاقبت نداره این روابط😭 فقط بلاتکلفی

🇮🇷💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی ک توی ۹ سال نیمده

بعد از یکماه هم نخواهد آمد.

به خاستگارت بچسب.

خواستگار ک قرار نیست تا آمدن عقد کنی

بزار چند جلسه بیاد و بره

خود ب خود چند ماه میشه

ببین اون پسره ۱ ماهه میاد یا نه

چند سالتونه؟

۹ سال واقعا زیادهه

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

اگر پارتنرت اخرش میخاد بگیرتت گناه داره الان ولش کنی

بهش بگو تکلیفمو مشخص کن میای خواستگاری یا ن

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

کسی ک توی ۹ سال نیمدهبعد از یکماه هم نخواهد آمد.به خاستگارت بچسب.خواستگار ک قرار نیست تا آمدن عقد کن ...

دلمم نمیاد با خاستگارم اینطوری کنم

ولی خب بنظرم باید همینکار کنم

🇮🇷💚