2777
2789
عنوان

موندن یا رفتن

142 بازدید | 27 پست

سلام خانما .

اگر شما خدایی نکرده از شوهرتون خیانت ببینین برای بار دوم با همون دوباره .۴تاهم بچه داشته باشین .اما شوهرتون غیر ازین مشکل دیگه ای نداشته باشه چیکار میکنین ؟

من هیچ جوره نمیتونم کنار بیام هنوز به روش نیاوردم اما استرس و اضطراب گرفتم تپش قلب گرفتم دلم میخواد بزنم زیر همه چیز و خودم تنهایی برم از خونه .بچه هاشم بزارم براش هرکاری بگین کردم از دعا و دفع رقیب و محبت و صحبت کردن و هرکاری که فکرش و بکنید اما چون سری دومه اصلا دلم نمیخواد تحمل کنم این اوضاع و .تو رو خدا یه جوری بهم قوت قلب بدین آرومم کنین یا یک چیزی بگین عزمم و جزم کنم واسه رفتن

چهار تا بچه رو آواره کنی برا یه هرزه خیانت کار بزار انقد. هرزه گری کنه بمیره به چشم عابر بانک نگاش کن برات مهم نباشه بشین زندگی کن با بچه هات

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با 4 تا بچه. کجا میشه رفت

با بچه نمیرم به هیچ وجه

میدونی از اینکه من از صبح تا شب مشغول پخت و پز و شست و شو هستم و رسیدگی به بچه ها بعد اون بخواد دنبال عشق و حال خودش باشه عذابم میده دارم دیوونه میشم

چهار تا بچه رو آواره کنی برا یه هرزه خیانت کار بزار انقد. هرزه گری کنه بمیره به چشم عابر بانک نگاش ک ...

نمیتونم من هیچی کم نذاشتم برا شوهرم .چرا من باید تاوان هرزگی یک نفر دیگه رو بدم

اگه انقدر راحت میتونی بچه هاتو ول کنی خب برو چون بمونی همینه شرایط خواهد بود توهم هیچوقت مثل قبل نمی ...

الان ۷سال از خیانت اولش میگذره یک ثانیه هم از فکرش بیرون نرفتم که دوباره فهمیدم رفته باز سراغش

برام راحت نیست اما میخوام شوهرم و ادب کنم

نمیتونم من هیچی کم نذاشتم برا شوهرم .چرا من باید تاوان هرزگی یک نفر دیگه رو بدم

عزیزم مشکل از تو نیست ذات مرد خیانت کاره حالا هر کاری بکنی به نظرم بچه هات مهم ترن گلم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
الان ۷سال از خیانت اولش میگذره یک ثانیه هم از فکرش بیرون نرفتم که دوباره فهمیدم رفته باز سراغش برام ...

ادب کردنی نیست بنظرم وقتی همچی داشته ولی دست بچنین کاری زده خب نمیدونم باید چی گفت دوست ندارم ناراحتت کنم ولی بیشتر از خوشی زیاده یا خیالش از شما خیلی راحته انشالا که ارچی هست بخیر ازش بگذرین

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛