2777
2789
عنوان

زلزله تهران

346 بازدید | 21 پست

فکر میکنید اگه زلزله بزرگ تو تهران ۱۰ ریشتری بیاد کدوم مناطق تهران بیشتر آسیب میبینه؟ جنوب شهر که بافت ساختمان هاش قدیمی هست بنظرم بیشتر در معرض خطر هست چون بالا شهر ساختمون هاش مقاوم تره

حالا فعلا اجازه بده نگران بلای های طبیعی نباشیم تو این وضعیت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساختمون های بالاشهر محکمن

ولی خب انجا اکثرا میبینی تاپ و لوستر و اینا تو تراس دارن

ممکنه اینجور وسایل بریزن

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم! مسلط به ۵ زبان زنده دنیا ترکی استانبولی،اسپانیایی،ایتالیایی،فرانسوی ؛ برای سلامت روانتون و سلامت بدنتون از مرد ها دوری کنید ! 🌷🛡️

جایی ک نزدیک گسله

چند تا گسل تو تهران هست باید دید منشا کدومه

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

هیچ فرقی ندارد بالا شهر پایین شهر تهران پودر میشه .تهران دکور از گسله .با ۱۰ریشتر اندازه ی اتوبان آزادگان زمین دهن وا میکنه هر چیزی رو هست میره داخل .بالا سرم که روی کوه هست .همون کوه رانش میکنه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

جایی ک نزدیک گسله چند تا گسل تو تهران هست باید دید منشا کدومه

فرقی ندارد کدوم منشأ باشه .تو نازی آباد کیا هستن .تو اتوبان آزادگان گسل هست .بگی بلرزخ بافی هم مبارزه .نمیشه گفت خب حالا نازی آباد گیرش فعال شد انقلاب از جاش تکان نمبخوره

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

لطفا اینو ولش کن به بقیه بدبختیا فک کنیم.ضمنن ۱۰ ریشتر تهرانی باقی نمیمونه که جنوب و غیره ش آسیب ببینه

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤