2777
2789
عنوان

نانا کوچولو

183 بازدید | 50 پست

عزیزترینم

این دلنوشته رو با قلبی که تکهتکه شده اما هنوز هم با اسم تو می تپه برات مینویسم خداحافظی کردن با تو یعنی وداع با نیمی از وجودم یا پایان تمام رویاهایی که برای آیندمون بافته بودم

فقط میخوام بدونی که رفتن تو پایان داستان من نیست تو هنوز تو تک تک ثانیههام هستی تو از من جدا شدی اما از من نرفتی راستش را بخوای این روزا حالم اصلاً خوب نیست ساعتها به عکست خیره می شم بیامان اشک میریزم و دنیا برام چنان تلخ و سرد شده که کل دنیا متنفر شدم انگار با رفتن تو رنگ از زندگیم پریده و همهچیز بیمعنی شده

میخوام بدونی که چقدر تو را دوست داشتم... شاید هیچ واژهای نتونه عمق این عشق را توصیف کنه من با تمام وجودم تو را خواستم همیشه در خلوت خودم،تو را در لباس سفید دکتری تصور میکردم همانجایی که می دونستم لایق اون هستی

حالا که در این مسیر بی تو قدم می ذارم میدونم که تا آخرین لحظه عمرم حسرت دستهای کوچولوت را میکشم که دیگه در دست من نیستن این حسرت سایهای است که هرگز از کنار روح من دور نمیشه

در میانِ این درد و دلتنگی تنها یک خواهش از تو دارم لطفا خیلی مراقب خودت باش سلامت بودن و آرامش تو برای من از هر چیز دیگه ای تو این دنیا اهمیت داره همیشه به فکرت هستم باید بدونی که بعد از تو قلب من دیگه جای هیچکس دیگه نخواهد بود من همینجا تو خاطراتمون میمونم و تا ابد مجرد میمونم هیچکس تو این دنیا نمیتونه جای خالی تو را برام پر کنه چون تو تنها کسی بودی که تمام دنیای من شدی

اگر تقدیر این نبود که در این دنیا با هم باشیم شاید در دنیای دیگری در جایی که عشق معنای دیگری دارد دوباره به هم برسیم شاید اونجا ؛جایی که دیگر نه جدایی باشه و نه این همه تنهایی من و تو دوباره یکی بشیم

تو برو و برای رسیدن به آن لباس سفید و تمام رویاهایت بجنگ اما بدون که کسی هست که تا آخرین دم با یک حسرت ابدی تو را عاشقانه دوست خواهد داشت

تو همیشه برای من همون دختر کوچولوی قشنگم خواهی موند

خداحافظ همه ی وجودم

دیدار به قیامت

دیگر نه شب را میشمارم نه صبح را دل که بمیرد زمان بی معنی میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دوسم داشتی جلوی عموت از مریضیم نمیگفتی که به این بهانه نامزدی رو تموم کنی

اگه دوسم داشتی باهام عقد میکردی

اگه دوسم داشتی حداقل میومدی تو حیاط باهام خداحافظی میکردی

زمانی که بخاطر دل شکسته ام توی حیاط داشتم زار میزدم بجای عموت تو بهم میگفتی گریه نکن

اگه دوسم داشتی یکم تلاش میکردی و اینقدر دروغ نمیگفتی

اگه دوسم داشتی به حرفای مامانت گوش نمیدادی

اگه دوسم داشتی میومدی ازم حداقل یه حلالیت میگرفتی

یه بار دیگه میدی منو

نمیزاشتی با اون حال برم

درحد یه لیوان آب نمیتونستی دستم بدی؟

داداشت توی حیاط که منو دید حالم چقدر بده با دیدن من اشکش دراومد اما تو چی

دیدار منو تو هم با قیامت نمیره

طولی نمیکشه که با موفقیت هام برمیگردم

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️

چون پدر و مادرت بهم توهین کردن عصبانی شدم

منکه حرفی نداشتم حتی گفتن بعد صفر عقد گفتم مشکلی نیست

من نیومدم حیاط چون نخواستم بیشتر حرمتا شکسته بشه

چون پدر و مادرت بهم توهین کردن عصبانی شدممنکه حرفی نداشتم حتی گفتن بعد صفر عقد گفتم مشکلی نیستمن نیو ...

اون عقد بعد از صفر نقشه زن عموت بود برای دیدن واکنش تو که بعد اون هم باز بهونه مریضیم رو اوردی و منو خار کردی

و باز هم داخل همون جمع چند تا دیگه از دروغ هات نمایان شد

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️

مطمئنم موفق میشی

اوهوم

و اون روز برای جبران تحقیر هایی که شدم با موفقیت هام میام

چون پدر و مادرت بهم توهین کردن عصبانی شدممنکه حرفی نداشتم حتی گفتن بعد صفر عقد گفتم مشکلی نیستمن نیو ...

سه تا مرد اون لحظه بخاطر حال من گریه کردن

و تو تنها کارت این بود که بمونی داخل و بی اعتنایی کنی

اما توی حیاط عموت داییت داداشت زن عموت همه بادیدن حال من اشک ریختن

اونجا من منتظر تو بودم💔

ندیدی پدرتو چه حرفایی بمن زد

چون مهمون بودن چیزی بهش نگفتم

به خاطر همین من عصبانی شده بودم

کارت میزدی خونم در نمیومد

من بهونه ای نکردمعموم گفت هرچی هست بگو بهممنم گفتماز خدامم بود باهات زندگی کنم💔💔

اون موضوع هیچ ربطی به دعوا های ما نداشت

توجیه نکن

از توی خونه هم با مامانت هماهنگ کردی که بری بگی

ندیدی پدرتو چه حرفایی بمن زدچون مهمون بودن چیزی بهش نگفتمبه خاطر همین من عصبانی شده بودمکارت میزدی خ ...

آبروی دخترش رفته

انتظار داری بیاد بوست کنه؟

نه مامانم میخواست بگه من اینجوری گفتم نگه

بس کن توجیه هاتو