2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

36 بازدید | 14 پست

دکترا عجیبن چرا به آدم امیدواری نمیدن با هزار امید رفتم یه دکتر که خیلی تعریفشو میکردن میگم میترسم نمره عینک چشمی که تنبل پنج دادن از این ک هست بره بالا میگن نترس نمره خودش بالاست دلم شکست💔بین پنج تا هفت و نیم متغیر میزنن براش جیگرم آتیش میگیره میگم تنبلیش رفع بشه اون تاری دیدش کم بشه نمره عینک بعد معلوم میشه ؟لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه

باید چشم بند بزنی روزی ۶ساعت

اگه زیر ۶سال هس

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید چشم بند بزنی روزی ۶ساعت اگه زیر ۶سال هس

عزیزم شهریور سه ساله میشه دوماه دارم چهار ساعت میبندم یکی گفت شش ساعت گفتم میترسم اون یکی چشم هم آسیب ببینه گفت حتما چهار ساعت ببندم دوماه مرتب دارم میبندم عینک هم شبا خودمون در میاریم واسش اصلا درنمیاره

دختر دخترداییم دوسالش بود تنبلی وضعیف چشم گرفت . روی یکی از چشم هاش پد میذاشت دکتر گفته بود مثلن درط ...

اوه۱۲ساعت برای من گفت چهارساعت یه دکتر گفت چشم راست عالی هستش به دکتر دیگ بردم میگه راست هم ۱اینا هست نمیدونم چون رشد چشم بچه هنوز کامل نشده اینجوریه یانه میترسم دیگ اون ضعیف بشه

اوه۱۲ساعت برای من گفت چهارساعت یه دکتر گفت چشم راست عالی هستش به دکتر دیگ بردم میگه راست هم ۱اینا هس ...

فقط مرتب ادامه بده خوب میشه .دنبال نتیجه زود نباش دختردایی من چندسال درگیر بود

وطنم🖤

کدوم شهری

من از گرگان چهارتا دکتر تاالان عوض کردم حتی دستگاه ویژن تراپی پیدا کردم میگن بچت کوچیکه علائم چشم پزشکی یادش بده اونم یادش دادم مگه نباید خودشون بفهمند تنبلی رفع شده یانه بچه سه ساله که همکاری نمیکنه تو خونه میگه پیش دکتر نمیگه

فقط مرتب ادامه بده خوب میشه .دنبال نتیجه زود نباش دختردایی من چندسال درگیر بود

نه عزیزم فقط دنبال امید دادن دکترا بودم که قشنگ راهنماییم کنن الکی از سرشون باز نکنن لاعقل بفهمم پیشرفتی داشته نداشته هرچی میپرسم میگم نمره عینک چجوریع میاد پایین نمیاد میگه فوقش عمل میکنین بزرگ شد 😒😒جواب نمیدن درست

نه عزیزم فقط دنبال امید دادن دکترا بودم که قشنگ راهنماییم کنن الکی از سرشون باز نکنن لاعقل بفهمم پیش ...

راست میگه خوب فوقش 18سالش شد عمل میکنه الان اکثر ضعیفی چشم دارن .من خودم عینک میزدم عمل کردم.میدونم سخته اما دور از جونش بیماری بد که نگرفته بهرعینکه دیگه خوب میشه

وطنم🖤

وقتی چشمش میبندی باید با چشم تنبل کار کنی کار بکشی از چشم

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️