2777
2789
عنوان

بچه ها عادیه

114 بازدید | 13 پست

اینو مامانم چند وقت پیش برام تعریف کرد

مامانم میگه بعضی از خواباش واقعی شده و حسم ششم قوی ای داره

میگفت یه بار توی خواب دیدم که حلقه توی دستم از وسط شکسته بوده و فرشایی که شسته بودیم و اویزون کرده بودیم از بالا پشت بوم خراب شده بودن

گفت صبحش که بیدار شده متوجه شده حلقه ازدواجش از وسط نصف شده و وقتی رفته فرشا رو ببینه میبینه پاره شدن

یه بار دیگه تعریف کرد گفت یه شب خواب دیده پدر بزرگم داره به یه اقایی که چهرش پر نور بوده سجده میکرده و قرآن میخونده و ازش میخواسته که از داییم مراقبت کنه مامانم گفت فرداش صبح داییم تصادف شدیدی کرد با موتور ولی خداروشکر الان حالش خوبه

میگه که هربار انگاری یه چیزی بهش الهام میشه و دقیقا چند لحظه بد یا فرداش براش اتفاق بیفته

منم خیلی دوست دارم مثل مامانم باشم ولی نیستم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بعضی نی نی سایتیا مامانت رو ول نمی کنن

شروع می کنن؛ از مامانت بپرس رنگ لباسمون چیه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

عادیه منم اغلب اتفاقای ک میخان بیوفتن توخاب میبینم مخصوصااتفاقای بدوازقبل ب خونوادم میگم هرموقم چیزی بخادبشه ازقبل بهشون میگم امروزفلان جانرین فلان کارنکنین این اتفاق میوفته ودقیقاهمون میشه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

اینم یادم رفت بگم نمیدونم ربطی داره یا نه

مامانم گفت موقعی که من تو شکمش بودم دوستش هم حامله بوده

میگفت خواب دیدم که که توی تاریکی دوستم بوده و من سمت روشنایی بودم گفت یه کاسه عدس برای دوتامون یهو دیده که سمت مامانم عدساش خوب بودن ولی سمت دوستش خیلی خراب بعدا مامانم متوجه میشه که بچه دوستش ناقص به دنیا میاد و چند روز بعدش فوت میکنه

مادرتون خواب های صادقه میبینن.

خوبه اما خب؛نه هر خوابی🫠

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

دوستم خواب چادرسفید دیده بود برا من خیلی زود نامزد کردم

خواب بد میبینه هم میفهمه اتفاق بدی داره میوفته واقعا هم میوفته

خواب دبده بود حال من بده بالا میارم و همون روز من واقعا معده درد داشتم احوالمو پرسید گفتم اره حالم کمی بده

دوستم خواب چادرسفید دیده بود برا من خیلی زود نامزد کردم خواب بد میبینه هم میفهمه اتفاق بدی داره میو ...

خیلی عجیبه به غیر از مامانم ، مامان بزرگمم بعضی اوقات اینجوریه