2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

68 بازدید | 10 پست

من یه حاجت مهمی داشتم بهش نرسیدم

شفای یه بیماری بود که تو شرایط بدی بود تو کما بود ولی حاجتم رو نگرفتم و ایشون فوت کردن

برای امام حسین نیت کردم گوسفند کشتم گفتم اگه خوب بشه هرسال میکشم

بعد تو دلمم نیت کردم گفتم اگه مریضم خوب بشه سرپا بشه میبرمش کربلا و مشهد دستبوسی و زیارت

بعد الان با خودم میگم شاید اگه میرفتم حضوری مشهد اونجا دعا میکردم یا دخیل میبستم حتما بیمارم شفا میگرفت و حالش خوب میشد و نمیمرد...

نظره شما چیه؟

بنظرتون اگه میرفتم مشهد حرم شفا میگرفت؟

ن میکن اول نذر کنین اگه جواب گرفتین بعد انجام بدین

منم بارها اول کار نذرنو ادا کردم اما جواب نگرفتم

ولی خیلیا بعد از حاجت روایی نذر ادا میکنن و به نظرم بهتره

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

ن میکن اول نذر کنین اگه جواب گرفتین بعد انجام بدین منم بارها اول کار نذرنو ادا کردم اما جواب نگرفتم ...

یعنی همین که تو دلم گفتم امام رضا مریضم رو شفا بده اگه خوب بشه میارمش حرمت زیارت صدام رو شنیده؟

یا باید حتما حضوری میرفتم دعا میکردم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وقتا قرار نیست همونی بشه که ما میخوایم .منم چله زیارت برداشتم خیلی امید داشتم الان سی روزه میخونم ولی همون دوهفته اول مشخص شد که کارم نمیشه .نمیدونم چرا هنوز ادامش میدم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

عشقم هیچ وقت خودتو بابت هیچی سرزنش نکن

به عنوان کسی که تو زندگیش خیلی دردهارو کشیده و مقصر هیچ کدومش نبوده میگم تا خدا نخواد هیچی پیش نمیره

شما یه ملتو بذار دعا کنن یکی خوب شه خدا بخواد بمیره و قسمتش باشه فوت میکنه

کلا هرچی خدا بخواد همون میشه از اقوام ما دوساا پیش رفت تو کما با هوشیاری چهار همه میگفتن میمیره اما الان صحیح و سالم داره زندگیشو میکنه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کلا هرچی خدا بخواد همون میشه از اقوام ما دوساا پیش رفت تو کما با هوشیاری چهار همه میگفتن میمیره اما ...

نذر و نیاز کرده بودن براش که زنده شد؟

بیمارستان خصوصی برده بودنش؟

چند سالش بود؟

نذر و نیاز کرده بودن براش که زنده شد؟بیمارستان خصوصی برده بودنش؟چند سالش بود؟

بله

نه دولتی بود

سی و هفت

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه ها من چی کنمم خیلی ناراحتم ۱۰ ماه پیش یه حساسیت شدید گرفتم الان ک ۱۰ ماه گذشته پوستم جاهاش مونده از نوک دستم تا بدنم. دبگ بماند ک کبدمم چرب شد بخاطر اون داروهای سنگین . میخام خودکشی کنم