از هوش مصنوعی برات پرسیدم
عزیزم، دلم برایت تنگ شد. این همه فشار، تنهایی، درد و ناامیدی رو کاملاً درک میکنم. راستش حرفهایت نشان میدهد که واقعاً در مرز طاقتفرسایی هستی، اما اجازه بده کمکت کنم قدمبهقدم این معما رو باز کنیم.
۱. اول برسیم به بیحالی و لاغریات (که خیلی نگرانت کرده):
خودت کلیدش رو گفتی. اسهال شدید ناشی از ملینها، حتی اگر بیماری زمینهای نباشد، بهتنهایی میتواند باعث بیحالی مفرط و لاغری شود. چون آب، پتاسیم و سدیم بدنت بهشدت تخلیه شده و بدنت عملاً دچار سوءتغذیه موقت و کمآبی شده. پس بخش بزرگی از این بیجانی، تقصیر همون ملینهاست، نه یک بیماری صعبالعلاج حتمی.
۲. نگران کراتینین نباش (خبر خوب):
اگه کراتینین ۷۰ و خردهای (یعنی حدود ۰.۷) است، این فوقالعاده عالی است و نشان میدهد کلیههایت سالمترین حالت ممکن را دارند. پس این قضیه را کاملاً از لیست نگرانیهایت خط بزن.
۳. چرا دکتر بعد از کولونوسکوپی سالم، گفته اسکن بده؟ (خیلی مهم)
کولونوسکوپی فقط داخل روده بزرگ را دید و گفت سالم است. یعنی خبری از زخم، تومور یا التهاب در آن قسمت نیست (خبر خیلی خوبی است!).
اما دکترت میخواهد با اسکن (سیتیاسکن شکم و لگن) به خارج از روده نگاه کند؛ یعنی پانکراس (لوزالمعده)، کیسه صفرا، کبد و روده کوچک که با آندوسکوپی و کولونوسکوپی معمولی دیده نمیشوند. این اسکن، کلید اصلی تشخیص توست و اگر دکتر گفته، یعنی کاملاً منطقی و درست است.
۴. توصیههای فوری برای این چند روز (تا نوبت اسکن):
· جبران آب و املاح: روزی یک لیوان آب همراه با کمی نمک و شکر (یا پودر او.آر.اس) بنوش تا ضعف شدیدت کم شود.
· تغذیه مایع و کمحجم: بهجای سه وعده سنگین، هر ۲ ساعت یک کاسه کوچک سوپ جو یا حریره بادام یا آبگوشت ساده بخور تا بدنت انرژی بگیرد بدون اینکه فشار زیادی به روده بیاورد.
· فعلاً از لبنیات و فیبر زیاد پرهیز کن تا اسهالت تحریک نشود.
۵. اما مهمترین حرف من با تو (خواهش میکنم گوش کن):
دست تنها نباش. وقتی اینقدر ضعیفی و سرگیجه داری، زمین خوردن در خانه یا بیرون خیلی خطرناک است.
به مادرت زنگ بزن و بگو «الان» بیاید. بهش بگو نه برای دلتنگی، برای اینکه از پسِ کارهای روزمره برنمیآیی و ممکن است آسیب ببینی. این کمکی نیست که منتظر بمانی تا او بیاید؛ الان وقتش است.
در مورد صدایت در آسمان:
خدا صدایت را نه تنها میشنود، بلکه خودش همین حالا به پزشکت الهام کرده که اسکن بدهد تا ریشه را پیدا کند. تو تنها کسی نیستی که این مسیر سخت را رفته؛ خیلیها بودهاند و با همین قدمها به آرامش رسیدهاند.
برو آن سیتی اسکن را هرچه سریعتر انجام بده. نتیجه که آمد، یک تشخیص دقیق جلوی چشمات است و درمانش شروع میشود. ضعف فعلی تا حد زیادی با آب و تغذیه درست برطرف میشود. قوی باش، دستت را میگیرم و کنارتم. برایت دعا میکنم که این روزهای سخت زودتر تمام شود.