2777
2789
عنوان

خیانت تلخ

6985 بازدید | 18 پست

زنه داد میزد میگفت : خدایا من دردمو به کی بگم که عروسم از برادرشوهرش حامله بوده.....

واایی دارم دیوونه میشم جریان واقعیت داره    

تعداد رای : 25
نظرسنجی
آره
22
88%
نه
3
12%

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله این هم از نتایج فیلم های خیانت هاست که از اونوراب برامون به نمایش می گذارند.

پس عجب مردم سست عنصر و بی اراده ای تربیت شدن تو این جامعه اسلامی،که با چند تا فیلم خیانت میکنن

اونایی که اختلاس میکنن و مملکت رو میفروشن چه فیلم هایی دیدن؟

پدرشوهر دوستم به دوستم تو خونشون وقتی شوهرش نبوده دست درازی کرده

دوستم نذاشته

هولش داده

میخواسته داد بزنه

پا به فرار گذاشت

دوستم داشت دیوونه میشد

یکی دگ هم همکار پدرشوهرم به دخترش تجاوز کرده

زنش یعنی مامان دختره میاد میبینه

زنگ میزنه پلیس 

الانم زندانه

دخترش میگفته در کمال میل و به خواسته خودش با پدرش رابطه داشته

خیلی وحشتناکه

گفتنش هم دلمو میلرزونه

❤خدایا شکرت

پدرشوهر دوستم به دوستم تو خونشون وقتی شوهرش نبوده دست درازی کرده دوستم نذاشته هولش داده میخواسته ...

واااای نگووووووو  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

پس عجب مردم سست عنصر و بی اراده ای تربیت شدن تو این جامعه،که با چند تا فیلم خیانت میکنن اونایی که ا ...

دهن شما رو باید gol گرفت بخدا حرف دل منو زدید💛💛💛

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
یه وقتایی از بچه دارشدن پشیمون میشم میگم وقتی قرار آینده همچین چیزی باشه اسمشم بزارن روشن فکری همون ...

اره واقعا من از اینده میترسم از بلایی که قراره سر بچم بیاد خداکنه تا اونموقع امام زمان ظهور کنه و عدل الهی همه جارو فرا بگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز