2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزاربگم چکارمیکنه امروزویترین بهم ریخته اصلامهم نیست ولی یه ظرف بلورپرت کردهزارتیکه شدمیترسم خودش آس ...

نازنینم 

چه شیطونه

خب مگه خودش تنهایی از پس کاراش بر میاد؟

پسر منم دوسال و پنج ماهشه ولی مثلا میخواد غذا بخوره میذارم تو سینینی براش و میذارم جلوش خودمم کنارش میشینم تا غذاشو بخوره یا تو فریزر یه کشو برا بستنی داریم خودش در فرقزرو باز میکنه و بستنی میاره یادش دادم که برا خوراکی خوردن باید سینی زیر دستش بذاره .سریع یه سینی هم میاره و میشینه تا براش بستشو باز کنم یا تو کاسه بریزم یه دستمال کاغذی هم میاره ومیاد میشینه بستنی میخوره خودمم کنارش میشینم تا بخوره بعد باهم میریم دستامونو میشوریم ومسواک میزنیم( شما هم بهش یاد بده که خودت راحت تر باشی)

کلید را حتما از رو ویترین بردار چون بیشتر برا خودش خطر ناکه

برا یه سری چیزا قانون بذار

مثلا پسر من با همه چی میتونه بازی کنه ولی از اول بهش گفتم با وسایل دکوری خونه نمیتونه بازی کنه 

چند روز پیش یجا رفتیم مهمونی ,چند تا عروسک کوچیک گذاشته بودن توددکورشون خواست دست بزنه بهش گفتم نمیشه لیدا جون اینارو برا تزیین گذاشته و وسیله بازی نیست پسرم سریع پذیرفت

شما هم یه سری خط قرمز براش تعیین کن

خب بچه فقط دو سالشه هنوز بد وخوبشو نمیدونه که

نازنینم  چه شیطونه خب مگه خودش تنهایی از پس کاراش بر میاد؟ پسر منم دوسال و پنج ماهشه ولی مثل ...

حتماانجام میدم اینکارو مرسی.ولی بچه من زیاداهل خوردن نیست فقط میریزه خیلی کم غذا میخوره بچه شماخوراکش خوبه

حتماانجام میدم اینکارو مرسی.ولی بچه من زیاداهل خوردن نیست فقط میریزه خیلی کم غذا میخوره بچه شماخوراک ...

پسر من وقت به وقته

گاهی. خیلی اشتهاش خوب میشه گاهی وعده های اصلی غذاییش راهم سخت میخوره

پسر منم هنوز دستشوییشو نمیگه منم مای بی بیش میکنم😉

غذا هم گفتم مثلا امروز صبحانه خوب خورد ولی تا ساعت 3 نهار نخورد تازه 3 بازی بازی یه دوتا سیب زمینی سرخ کرده خورد( باور کن دقیقا دوتا دونه) بعدم دیگه هیچی نخورد حتی آب هم بهش دادم نخورد تا موقع افطار که پدرش نشست پای سفره انگار ضعف کرده بود خودم تعجب کردم یه زولبیا کامل خورد دوتا هم خرما خورد و ماشاا... اش باشه خودش قاشق برداشت شروع کرد عدس پلو خوردن از تو بشقاب پدرش اومدم جلوشو بگیرم که از ظرف خودش بخوره شوهرم اشاره داد ولش کن گشنشه بذار بخوره بشقاب خودشو داد به پسرم اونم واقعا خوب خورد

بعد شامم میوه خواست ازم 

بعضی وقتا پسر منم نمیخوره ولی وعده بعدیش خوب میخوره

غذا هم گفتم مثلا امروز صبحانه خوب خورد ولی تا ساعت 3 نهار نخورد تازه 3 بازی بازی یه دوتا سیب زمینی س ...

فداش بشم گل پسردخترم دیرازخواب پامیشه ولی هرساعتی باشه صبحانه بهش میدم یه لقمه عسل باشیردوست داره.حلواشکریم میخوره میان وعده ولی نهاروشام خیلی کم عاشق هله هوله اس پیتزارودیگه نگو.ولی مشکل دیگه حبوبات نخوردنش بایدکاملا له بشه که بخوره  

فداش بشم گل پسردخترم دیرازخواب پامیشه ولی هرساعتی باشه صبحانه بهش میدم یه لقمه عسل باشیردوست داره.حل ...

من برا پسرم آش درست میکنم منتها حبوباتشو میکس میکنم اونم از حبوبات بدش نیاد

همش میگه من عدس نه( منظورش حبوباته)

بچه ها همه پیتزا ولازانیارو دوست دارن

بچه های منم عاشق غذاهای فست فودی هستن