2777
2789
بعضی وقت هاگوشش میکشم

نکن اثر منفی داره

زدن اصلا خوب نیست 

بذار ابهتت براش حفظ بشه

نه هینکه تو ذهن بچت یه مادر عصبی و پرخاشگر باشی که فقط با خشونت خودشو تخلیه میکنه

بیشتر مقتدر باش وتصمیمای خالی از عصبانیت وخشونت بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون که آرومید

اتفاقا بعضی وقتا انقدر از دستشون عصبی میشم که سر درد مسگیرم ولی خودمو کنترل میکنم 

کنترل کردن خشم را سعی کن یاد بگیری

اونا بچن ودرک درستی از محیط اطرافشون ندارن اگه شیطونی نکنن که بد وخوب را یاد نمیگیرن

فقط بهش یاد بده که به خودش یا وسایلای مهم خونه نباید آسیب برسونه

بازی هایی مثل شن بازی خمیر بازی رنگ انگشتی ساختمان سازی و درست کردن شکلک پانتومیم برای آرام کردن بچه خیلی مفیده

اتفاقا بعضی وقتا انقدر از دستشون عصبی میشم که سر درد مسگیرم ولی خودمو کنترل میکنم  کنترل کردن ...

خیلی راهنماییت خوب بودممنون بدبختی منم اینه بلدنیستم خودموکنترل کنم بیچاره شوهرم 

ممنون دوستم الان که خوابیده جیگرم داره آتیش میگیره

خودتو ناراحت نکن عزیزم   بچه ها زود فراموش میکنن دلشون پاکه

ان شاالله هم شما روش دیگه ای  در پیش می‌گیری 

بزار ی خاطره هم از استادم بگم شاید کمکت کنه  البته چندبار قبلاً تعریف کردم : 

استادم گفت زمستون میخواستن برن مهمونی دخترش گیر داده لباس خوشگل تابستونیشو بپوشه هیچ جوره هم کوتاه نمیومده. ایشون ب جای اصرار و مجبور کردن بچه ب پوشیدن لباس گرم ، ب دخترش میگه باشه بپوش. حالا برو از تو تراس اون ابپاشو بیار برام دخترهک میره استاد درو پشت سرش قفل می‌کنه  ی ده دقیقه میزاره بمونه. دختره هم  مدام در میزنه ک مامان درو باز کن سردمه

خلاصه ایشون دروباز می‌کنه میگ ای وای دخترم ببخش حواسم نبود  بیا تو 

بعد ک دخترش میاد تو خودش میگه مامان لباس کرممو بده بپوشم

می‌گفت اگر می‌خواستم مدام از بزنم و‌ملنجار برم باهاش اینقدر تاثیر نداشت ک این  این کار داشت 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
دختردوسال کشش ماه

وای خب خیلی کوچیکه چه توقعی ازش داری سنش سن کنجکاویه خودت حتما تو بازیهاش باهاش شریک شو تا هم بیشتر بهش خوش بگذره و هم کمتر اعصابت از سر وصداش بهم بریزه تو بازی با خودت میتونی نظم را بهش یاد بدی و بازیهای خلاقانه باهش کن تا قدرت نمرکز وهوشش را بالا ببری

بری کانون فرهنگی بازیهای هوش مخصوص سنش هست براش بخر

خودتو ناراحت نکن عزیزم   بچه ها زود فراموش میکنن دلشون پاکه ان شاالله هم شما روش دیگه ای   ...

درسته من الان گوشش میکشم اونم اینکاروبامن میکنه بچه هایادمیگیرن ازماهردفه به خودم قول میدم تکرارنشه بازروزازنوروزی ازنو

وای خب خیلی کوچیکه چه توقعی ازش داری سنش سن کنجکاویه خودت حتما تو بازیهاش باهاش شریک شو تا هم بیشتر ...

بزاربگم چکارمیکنه امروزویترین بهم ریخته اصلامهم نیست ولی یه ظرف بلورپرت کردهزارتیکه شدمیترسم خودش آسیب ببین بعدبستنی خواست بهش دادم برگشتم دیدم مالیده به فرش وسروصورتش ازم غذاخواست گذاشتم جلوش رفتم نمازاومدم دیدم ریخته میخواست جاروبندازه