2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرم احتمال مشاوره هست چون ممکنه بعضی خانم ها الکی بگن شوهرش کتک زده و از طریق مشاوره حرفای هردو طر ...

من شکایت کردم میخوام به همین بهونه بکشونمش مشاوره و دکتر روانپزشک

اینا رو رفتم پرونده از کلانتری قراره بره دادسرا من بعد از پنج ماه شاکی شدم پرونده بیمارستانم بوده بر ...

چجوری

ثابت کردی؟ بیشرف کجاهات و چجوری زد؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
من شکایت کردم میخوام به همین بهونه بکشونمش مشاوره و دکتر روانپزشک

اگه اینجا بقیه دوستان هم اطلاع دقیق نداشتن درخواست دوستی بدین لینک کانال ایتای موسسه عدالت علوی بفرستم مشاوره حقوقیشون رایگانه تلفنی بپرسین

یک دوره مشاوره میدن من که شکایت کردم بهم مشاور معرفی کردند

من خودم پول مشاور بیرون میدم بعد اون باید بگه شوهرم بره پیش روانپزشک جدیدا شکاک شده زور های آخر نگه داشتن زندگی

من خودم پول مشاور بیرون میدم بعد اون باید بگه شوهرم بره پیش روانپزشک جدیدا شکاک شده زور های آخر نگه ...

از اول هر دو رو میفرستند مشاوره حل اختلاف انجا دوره درمان میدهند خودت باید پیگیر باشی