2777
2789
عنوان

کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 69 پست
خب موقع عقد هم حواستون باشه ولی بیشتر به مادر و خونواده دختر توجه کنین خیلی چیزا دستتون میاد، شایدم ...

منم اصلا کار برلیان ندارم میگم اینکه به همه چی راضیه چرا باید بگه برلیان نکنه بقیه حرفاش هم نقشه باشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من میگم خوب نیستمیل خودتوندوران نامزدی رو طولانی کنید کم کم لو میره

خدا کنه خودشو نشون بده داداشم گفت بردمش حلقه ببینه خیالش راحت بشه بلکه خودشو نشون بده ولی بعید بدونم تا بعد عقد خودشو نشون بده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه خودشو نشون بده داداشم گفت بردمش حلقه ببینه خیالش راحت بشه بلکه خودشو نشون بده ولی بعید بدونم ...

۶ ماه نامزد باشن زیر نظر خانواده ها

چیزی ازش دیدین با دقت بررسی کنید نگید بعدا درست میشه

منم اصلا کار برلیان ندارم میگم اینکه به همه چی راضیه چرا باید بگه برلیان نکنه بقیه حرفاش هم نقشه باش ...

نه بابا این چیزا رو همه خانوما دوست دارن مخصوصا انگشتر و حلقه دلمون میخواد خاص باشه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
۶ ماه نامزد باشن زیر نظر خانواده ها چیزی ازش دیدین با دقت بررسی کنید نگید بعدا درست میشه

دادامه خیلی ساده ست هزار ماهم باهاش باشع چیزی نمیفهمه بهش میگم چرا گفته برلیان میگه این با همه چی من ساخته عیبش چیه حالا گفته برلیان گفتم آخه خدا خیرت بده با جز ساخته خونه داری ماشین خارجی حقوق خوب وسایل تکمیل دیگه جی میخاد ساده ست زود گول میخوره

نه بابا این چیزا رو همه خانوما دوست دارن مخصوصا انگشتر و حلقه دلمون میخواد خاص باشه

نمیدونم بخدا از استرس حالت تهوع گرفتم

دیگه من و باقی دوستان تو این تاپیک گفتنیا رو گفتیم 😅🤭🚶🤷🏻♀️

فردا حدی با داداشم حرف میزنم یه راعی بلد نیستی دختر رو بشناسیم

فردا حدی با داداشم حرف میزنم یه راعی بلد نیستی دختر رو بشناسیم

همون دوران نامزدی رو طولانی کنید

مثلا میخوان برن خرید شما باهاشون برو

با خانواده شون هم رفت آمد داشته باشید

رفتاری که با خانواده اش داره میشه رفتار های بعد ازدواجش

کم کم همه چیز رو میشه

اگر چشم هاتون رو نبندید به روی واقعیت🤷🏻♀️🚶

نمیدونم بخدا از استرس حالت تهوع گرفتم

حق دارین ولی خونواده خیلی مهمه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت