2777
2789
عنوان

کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 69 پست
گفتم که حواستون باشه ازچاله توچاه نیفتید دخترا زرنگ شدن اولش میگن بله باشه بعد که دور ازجون خرشون از ...

والا ما گفتیم ۱۴ چیزی نگفتن ولی خواهرش به من گفت ۱۱۴ رسم ماست منم گفتم بزرگترا در این باره حرف میزنن موقعی همه چی اوکی شد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
والا ما گفتیم ۱۴ چیزی نگفتن ولی خواهرش به من گفت ۱۱۴ رسم ماست منم گفتم بزرگترا در این باره حرف میزنن ...

😂😂😂رسم ماست چه خوش اشتهان...مهریخ سنگین قبول نکنید چون جهیزیم نمیاره بعدا دختر خوبی بود داداشت جبران کنه اگر ازدواجی صورت گرفت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😂😂😂رسم ماست چه خوش اشتهان...مهریخ سنگین قبول نکنید چون جهیزیم نمیاره بعدا دختر خوبی بود داداشت ج ...

نه اگه بشه کمتر ۱۱۴ میزنیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خیر باشه عزیزم توکل کن بخدا زیر ۶ماهم عقد نکنید💗

انشالله

ممنون از همدردیتicon

میفهمه آخه تحقیق کرده ماشینش رو دیده تازه داداشم نگفته مغازه اینا هم داره من فقط خیلی بدم اومد امروز ...

عزیزم ماهم رسم جهاز نداریم ولی قطعا واسه خودم بهترین چیزارو میخوام اگه همسرم وسعش برسه نرسه هم درحد بودجه یه چیزی انتخاب میکنم

شما دخالت نکن عزیزم

من خودم خیلی چیزارو نداشتم ولی برای همسر برادرم بهترین چیزارو تهیه میکنیم شما خودتم دختری

من پیامات خوندم با حرف خودت موافقم استارتر

به نظرم کارتون اشتباهه ،یک خانم چشم و دل سیر بگیرید خیلی بهتره کسی که فوق لیسانس داشته باشه و شاغل

این کیسی که شما گفتی مناسب برادرت نیست با توجه به چیز هایی که گفتی

امروز این دختره رو بره بیرون میگه گفته حلقه بلریان میخوام پن خیلی ناراحت شدم آخه قبلی هم بلریان خرید ...

خب اینم ب درد نمیخوره همین الان بگه نمی

خرم از واکنشش ببین چه خبره

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
من پیامات خوندم با حرف خودت موافقم استارتر به نظرم کارتون اشتباهه ،یک خانم چشم و دل سیر بگیرید خیلی ...

خودش میکه شاغل نمیخوام کسی باشه ادا اطفار نداشته باشه ولی این خانم متاسفانه انگار اداییه

خب اینم ب درد نمیخوره همین الان بگه نمیخرم از واکنشش ببین چه خبره

مبگه باشه عیبی نداره

ببین هر چی داداشم بگه میگه باشه بخدا من مشکوکم به این قضییه نمیدونم شایدم چون ازدواج دومشع وسواسی شدم

خودش میکه شاغل نمیخوام کسی باشه ادا اطفار نداشته باشه ولی این خانم متاسفانه انگار اداییه

اتفاقا وقتی شاغل باشه از حقوق خودش برای خودش خرج میکنه

کسی هم که دانشگاه آزاد میرن اکثرا اداین، اگر تا حالا زیاد خرج نمیکنه بین وقتی بیاد ت خونه زندگی برادرت چطور ریخت و پاش کنه

این خط این نشون🚶🤷🏻♀️

مبگه باشه عیبی ندارهببین هر چی داداشم بگه میگه باشه بخدا من مشکوکم به این قضییه نمیدونم شایدم چون از ...

خب موقع عقد هم حواستون باشه ولی بیشتر به مادر و خونواده دختر توجه کنین خیلی چیزا دستتون میاد، شایدم دختر خوبی باشه فقط دلش مثلاً برلیان خواسته کیه که دلش نخواد، اما حواستون باشه کوتاه اومدناش از رو سیاست نباشه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اتفاقا وقتی شاغل باشه از حقوق خودش برای خودش خرج میکنه کسی هم که دانشگاه آزاد میرن اکثرا اداین، اگر ...

نمیدونم والا اتفاقا وضع مالی خانوادش اصلا خوب نیست ولی دانشگاه آزاد رفته