2777
2789
عنوان

کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 69 پست
حتی داداشم گفت بهش گفتم الان میگی باشه بعدا نظرت عوض نشه گفته نهراستش من خوشم نمیاد یکم آویزون بازی ...

دقیقا منکه گفتم لنگ شوهره.. انقد حرف زدم و جلسه وکتاب خوندم دختر وپسر حرف میزنن میفهمن فازشون چیه

قیافه ای پسنده داداشت هست؟چندتا بچن؟خوانوادش کین..طومار میشه بخوام برات بگم

اره میگه خوبه قیافش

۴ تا بچه هستن

خانوادش بد نیستن تا جایی که ما معاشرت داشتیم خوبن اونا هم خیییلی هیلی احترام میزارن به داداشم و خیلی معلومه از خداشونه عروسی سر بگیره من لین چیزا رو میبینم میترسم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منکه گفتم لنگ شوهره.. انقد حرف زدم و جلسه وکتاب خوندم دختر وپسر حرف میزنن میفهمن فازشون چیه

خب الان به نظرت ممکنه بعد عروسی عوض بشه من جاری خودن دقیقا همینجوری لنگشوهر بود ولی بعد عروسی اصلا عوض نشد هنوزم خیلی احترام همه رو داره و سرش به زندگیشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اره میگه خوبه قیافش ۴ تا بچه هستن خانوادش بد نیستن تا جایی که ما معاشرت داشتیم خوبن اونا هم خیییلی ه ...

🥲نه عجله اصلا ما توآشنا هامون یکی عجله ای داشتیم آخرش بهم خورد..شما دختر خانوم ندیدی؟

داداشم گفت هفته پیش ز بردمش حلقه ببینه تا خیالش راحت بشه من میخام بگیرمش شاید خودشو نشون بده ولز خب من میگم اگه آدم زرنگی باشه تا عقد رو نمیکنه

خب الان به نظرت ممکنه بعد عروسی عوض بشه من جاری خودن دقیقا همینجوری لنگشوهر بود ولی بعد عروسی اصلا ع ...

جاری شما یه آدم دیگس عزیزم ممکن شخصیتی کلا آدم بسازی باشه ولی خودم دلش شوهر میخواسته شما میگی این نیمده حلقه برلیان میخواد جهازیم نداره

🥲نه عجله اصلا ما توآشنا هامون یکی عجله ای داشتیم آخرش بهم خورد..شما دختر خانوم ندیدی؟

من آره دیدمش چند باری ولی خب خودمم خنگم بخدا ادن شناس نیستم ولی حس خوبی هم بهش ندارم

جاری شما یه آدم دیگس عزیزم ممکن شخصیتی کلا آدم بسازی باشه ولی خودم دلش شوهر میخواسته شما میگی این نی ...

به داداشم گفتم اصلا زیر بار برلیان نرو بگو اطرافیانت رو نگا کن اگه اونا برلیان خریدن باشه یا بگو ست بخریم تو هم بلید ۴۰۰تومن بدی واسه من

من آره دیدمش چند باری ولی خب خودمم خنگم بخدا ادن شناس نیستم ولی حس خوبی هم بهش ندارم

خنگکه نه عزیزم دور از جون شما فقط چشمتون ترسیده..بنظرم یه مدت حداقل حرف بزنن برن بیان یجا نشون میده خودشو شما باید با یه ادم خارج از جو خانوادتون مشورت کنید همیشه ادم بیرون داستان نظرش منطقی تره

[QUOTE=417511132]خنگکه نه عزیزم دور از جون شما فقط چشمتون ترسیده..بنظرم یه مدت حداقل حرف بزنن برن بیان یجا نشون میده ...[/QUOTE

خدا کمک کنه تو رو خدا دعا کن برامون داداشم خیلی سختی کشید خیلی بهش ظلم شد تو سن کم الان دیگه واقعا استرسمون هزار برابره

به داداشم گفتم اصلا زیر بار برلیان نرو بگو اطرافیانت رو نگا کن اگه اونا برلیان خریدن باشه یا بگو ست ...

نه اصلا ایناروقبول نکنید حتی اگر داداشت داره میتونه بگه نه! وضع مالی طرف پایین تر باشه مشکلی نیست ولی نباید توقع کنه از الان..یخورد سبکبازی کرده گفته برلیان.

نه اصلا ایناروقبول نکنید حتی اگر داداشت داره میتونه بگه نه! وضع مالی طرف پایین تر باشه مشکلی نیست ول ...

منم خییلی بدم اومد آخه بخدا من داداشم وزیر علوم یه نفرو بهش معرفی کرده بود برا ازدواج اینقد سطحش بالاست بعد اومده یه دختر عادی بگیره که ادا نداشته باشه حالا این خانم واسه من برلیان پسند شده

حتما عزیزم ایشالا خیر باشه برای برادرت ولی عجله نکنید

ممنون انشالله

نه عجله اصلا خدا کمک کنه

منم خییلی بدم اومد آخه بخدا من داداشم وزیر علوم یه نفرو بهش معرفی کرده بود برا ازدواج اینقد سطحش بال ...

گفتم که حواستون باشه ازچاله توچاه نیفتید دخترا زرنگ شدن اولش میگن بله باشه بعد که دور ازجون خرشون از پل گذشت یاغی میشن.

راجب مهریه نظرشون چیه؟