2777
2789
عنوان

کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 69 پست
داداشت چندسالش؟دختر چکارس سنش کجا اشنا شدن

داداشم۳۲ سالشه دختره هیچی کار نداره لیسانس گرفته تو خونست یه آشنا معرفی کرد دختره رو

داداش من خیلی کیس عالی بهش معرفی نیشد ولی خب میگه میخام سطحش از خودم خییلی پایین تر بلشه مثل اونیکی نشه آخه اون خودشو بالا میدونست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
امروز این دختره رو بره بیرون میگه گفته حلقه بلریان میخوام پن خیلی ناراحت شدم آخه قبلی هم بلریان خرید ...

نامزد نکردن و حلقه به عنوان هدیه میخواد یا برای نامزدی؟

بنظرم سطح تحصیلات و اینارو در نظر بگیرید موقع آشنایی هرچی دختر باسواد تر بهتر

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نامزد نکردن و حلقه به عنوان هدیه میخواد یا برای نامزدی؟بنظرم سطح تحصیلات و اینارو در نظر بگیرید موقع ...

والا دختر قبلیه خیلی سواد عالی داشت فک کن دانشجو شریف بود ولی بشدت خاله زنگ تحصیلات شعور. نمیاره

این دختره انگار نقش بازی میکنه چون داداشم خیلی بهش سره هر چی داداشم میگه اون میگه بلشه هر چی تو بگی ولز خب من میترسم بعدا ساز مخالف بزنه دوست دارم از آلان خودش باشه تا ما هم تکلیفمونو بدونیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
امروز این دختره رو بره بیرون میگه گفته حلقه بلریان میخوام پن خیلی ناراحت شدم آخه قبلی هم بلریان خرید ...

ببین فعلا بنظر من داداشت خودشرو پولدار جلوه نده ببین اصلا پاش میمونه یا نه .دیگه حالا ترفندش با خودتون

دختره چندسالشه؟ باید ۶ماه تا یکسال برنبیان باهم خیلی پایینم خوب نیستا

اونم ۲۸ سالشه

ببین خانوادگی در یه سطحیم ولی داداشم و دختره رو جدا مقایسه کنی اون لیستی دانشگاه آزاد داره و بیکار داداش من میگم دکترای ریاضی داره کلی مقاله علمی و شاغل یه جای خوب و حقوق عالی

والا دختر قبلیه خیلی سواد عالی داشت فک کن دانشجو شریف بود ولی بشدت خاله زنگ تحصیلات شعور. نمیاره این ...

همین که با همه چیز موافقه اصلا نشانه ی خوبی نیست بنظرم...

انگار داره فقط کاراشو پیش میبره و داداشتو خام میکنه

یکم باید داداشت زرنگ باشه طرفشو زود بشناسه یا حداقل اکیپی یکم با دختره برن بیرون چون اکثرا دوستای آدم زود نقطه ضعف هارو میفهمن

ایشالا که مورد خوب نسیبش بشه

ببین فعلا بنظر من داداشت خودشرو پولدار جلوه نده ببین اصلا پاش میمونه یا نه .دیگه حالا ترفندش با خودت ...

میفهمه آخه تحقیق کرده ماشینش رو دیده تازه داداشم نگفته مغازه اینا هم داره

من فقط خیلی بدم اومد امروز حلقه بلریان خواسته آخه جهاز آنچنانی هم نداره داداش ساده منم میگه عیب نداره حالا گفتم اونیکی هم خودت باعث شدی سوارت بشه حق طلاق دادی بهش و ...

اونم ۲۸ سالشه ببین خانوادگی در یه سطحیم ولی داداشم و دختره رو جدا مقایسه کنی اون لیستی دانشگاه آزاد ...

صفرو صدنباشید ..یجا حرفات گفتی برلیان خواسته! این که همشم میگه باشه الکیه فقط لنگ شوهره حواستونو جمع کنید.

همین که با همه چیز موافقه اصلا نشانه ی خوبی نیست بنظرم...انگار داره فقط کاراشو پیش میبره و داداشتو خ ...

بدرختی اصلا اهل این چیزا نیست فقط درس خونده تو عمرش دختر بلز و اینا نیست دخترا رو نمیشناسه

دقیقا منم میگم چرا باید اینقد با همه چی موافقت کنی و هیچی نگی

حالا از اینور بوم نیفتید

چی بگم والا خیلی استرس دارم بخدا شبا تا صبح بیدارم فقط دعا میکنم

صفرو صدنباشید ..یجا حرفات گفتی برلیان خواسته! این که همشم میگه باشه الکیه فقط لنگ شوهره حواستونو جمع ...

منم از همین چیزاش میترسم که این بعد عقد یا عروسی تازه خودشو نشون بده

صفرو صدنباشید ..یجا حرفات گفتی برلیان خواسته! این که همشم میگه باشه الکیه فقط لنگ شوهره حواستونو جمع ...

حتی داداشم گفت بهش گفتم الان میگی باشه بعدا نظرت عوض نشه گفته نه

راستش من خوشم نمیاد یکم آویزون بازی درمیاره خب ما با واسطه جلو رفتیم قصدمان جدیه دیگه لازم نیست اینقد از خودش مایه بزاره