2777
2789
عنوان

بو گاز میاددد

70 بازدید | 15 پست

خونه دوستمم بعد اتاقش بو گاز میاد از ساعت ۲ اینجا دراز کشیدم اون خوابه منم هی تو گوشی پریود شدم خوابم نمیبره بعد بو گاز میاد ی لحظه ترسیدم نکنه نشتی فلان داره لوله ها اگ داشت الان مرده بودم؟؟؟

نمیدونم چرا بو میاادمیترسممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیدارش کن خونه رو چک کنید خب

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

عزیزززم ما کنمیتونیم بیایم گاز و چک کنیم یا پنجره باز کنیم پاشو ب جای تاپیک این کارو انجام بده گلم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

خودت بلند شو شیر اجاقو ببند

پنجره رو هم باز کن اگر کولر روشن نیست

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
پنجره ها بازه ذاتا

پس برو باطن لوله و گاز و چک کن عزیزم چرا پنجره بازه مگه کولر روشن نیست؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اتاقش کولر نداره

اااوه