2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خنگی

133 بازدید | 8 پست

داشتیم حرف میزدیم گفتم من خودم میفهمم ..زنم ... میفهمم کی بهم نگاه بد داره .... کی نداره..... احساسات زنانه ام دروغ نمیگه . از کسی که بهم نگاه بد میکنه خودم میدونم فاصله میگیریم ....

میگه اره . ولی احساسات زنانه ات کلا خنگه دیر میگیره .....

خداییش من فکر میکردم خیییلی باهوشم حالیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اونی ک بحث روش بود واقعا نگاه بد داره بهت؟

راجبه کسی نبود . من کلا آدم راحتی ام با همه ام شوخی میکنم حد شوخیمو میدونم البته بدونه هیچ غرضی فقط واسه خندیدن

شوهرمم جدیه کلا

مثلا میخوادبگن من خیلی حالی مه

خودش سرد خشکه منم تو جمعی میگم میخندم میبینم فس میشه . با اینکه از شوخیام میخنده ولی میبینم بعدش واسه من خودشو فس میکنه . خب من دست خودم نیست دوست دارم بگم بخندم بدم میاد ساکت یجا بشینم حرف نزنم

خودش سرد خشکه منم تو جمعی میگم میخندم میبینم فس میشه . با اینکه از شوخیام میخنده ولی میبینم بعدش وا ...

اگه اول ازدواج ته و مطمینی کار اشتباهی نمیکنی خودت باش تو نباید تغییر کنی اونی که باید خودشو وقف بده شوهرته.چون یه عمر ادم بخواد خودش نباشه حرف نزنه شوخی نکنه نخنده به خاطر خوشایند شوهرش اصلا ادم زندگی نکرده دیکه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگه اول ازدواج ته و مطمینی کار اشتباهی نمیکنی خودت باش تو نباید تغییر کنی اونی که باید خودشو وقف بده ...

نبابا اول ازدواجم نیست ۱۲ ساله ازدواج کردم کلا همینجوریه همیشه اخم تخمیه تو خودشه درونگرا