2777
2789
عنوان

ریده تو موهام

105 بازدید | 20 پست

دوستان کمک

چجوری موهام رو طی 5 6 ماه، موی پسرونه رو تا سر شونم برسونم؟ رشد موهام خییییلی کمه.

هر راهکاری دارین بگین. هرررچی از آب برنج گرفته تا روغن و ماسک مو

فقط لطفا خودتون امتحانش کرده باشین. حوصله پست های اینستا و آزمون و خطا رو رو ندارم و میخوام واقعا تاثیر داشته باشه

رفتم موهامو پسرونه کامل کردم و کامل ریده تو موهام. دوست داشتم وسط آرایشگاهش بشینم گریه کنم

کمک. در ایران گیر کرده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا تو ۵ ماه دیگه تا شونه میرسه نگران نباش

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

پسرانه استايل خاصیه نه سليقه هر کسیه نه به هر کسی میاد باید میدونستی که ریسیکیه. ولی تا وقتی نوی بلند هست چرا پسرانه اخه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹 تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم..... و بالخره بعد اون تاریخ به ۲ تاش رسیدم انشالله بقیه شم خدا هوامو داره و برآورده میکنه

تا تو باشی از اینکارا نکنیمکمل و قرص اهن خوبه

من چند وقتیه پسرونه می زنم

الان رفتم یه آرايشگاه دیگه مرتبش کنم... گند زد..

فقط از جلو قشنگه زیر شال

پشتشو خراب کرده😭😭😭😭 خیلی پشیمونم

خدا کنهههمن رشد موهام خیلیییی کمه😭

کمم باشه تو ۵ ماه میرسه ناراحت نباش فقط دیگه از این کارا نکنیا😅

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

گیاه الوورا بخر ژل شو خارج کن بزن به موهات نیم ساعت موند بشور عالیهواسه جای جوش سفید شدن پوست از بین ...

آره اتفاقا داریم تو خونه

مامانم به صورتش می زنه

نمی دونستم برای مو هم خوبه

ممنونم ازت