2777
2789
عنوان

اورژانس

68 بازدید | 6 پست

پزشکی و دوس دارم ولی ویزیت کردن بیمار عادیو نه عاشق هیجانم عجیبه ولی بیمارای حال بد و دوستدارم درمان کنم نه اینکه نصفه شب برا دل درد مثلا قرص بدم نمیدونم پزشکی مناسبمه یا نه واقعا علاقه دارم بهش

فقط مرددم که اگه بی هیجان باشه میخوره توذوقم دوستدارم بیمارایی که کار فوری و سخت دارن و ببینم یا جراحی کنم 😐😂

میشه فقط تواورژانس کار کرد؟

اورژانس مگه فقط برا سرماخوردگیه؟قد موهای سرت وقت وبی وقت مریض میاد باتروماهای وحشتناک

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اورژانس مگه فقط برا سرماخوردگیه؟قد موهای سرت وقت وبی وقت مریض میاد باتروماهای وحشتناک

راستش علاقم به پزشکی فقط برا بیمار خیلی بد حاله نمیدونم چمه😐😂حس بی مصرف بودن دارم دوستدارم خیلی اورژانسی ها دست من باشن بعدداز طرفی به کار کردن تو مطب فک میکنم همه علاقم فروکش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه کار تو اورژانس همینجوره که میگی

نمیدونم واقعا علاقه دارم یا نه فک میکنم تو مطب بشینم مریض ویزیت کنم برام خیلی حوصله سر بره و ازش متنفرم ولی به این فکر میکنم یهو مریض بدحال بیارن برام جذابه هردفعه مریض های متفاوت با اسیب های متفاوت که نیاز به اقدام فوری داره

راستش علاقم به پزشکی فقط برا بیمار خیلی بد حاله نمیدونم چمه😐😂حس بی مصرف بودن دارم دوستدارم خیلی او ...

😂😂😂چمیدونم والا همه جوره هست دیگه

تنها راهش اینه جراح شی

ک البته اونم باز ویزیت مطب داره کم وبیش😂ولی خب اگه بیای همکار من شی فقط اتاق عملی

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

😂😂😂چمیدونم والا همه جوره هست دیگه تنها راهش اینه جراح شی ک البته اونم باز ویزیت مطب داره کم وبیش� ...

با نشستن یه جا کاغذ نوشتن حس بی مصرف بودن شدید میگیرم😂😂 دکتری نیست کلا ویزیت نداشته باشه؟😂فقط با بیمار بدحال کار کنه