2777
2789

منم همش زیر دلم درد میگیره خیلی نگران میشم تا حالا بارداریمو با استرس گذروندم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم خیلی ها بودن این چه سوالیه اصلا نترس آزمایشهای تشخیص سقط دادی بچه اولته؟؟؟ چند هفتگی انداختی؟ واسه چی بود؟ چند وقته میگذره؟ من تجربه بدتر داشتم اما بسپار به خدا و حتما تحت نظر باش 

اصصصلااااا نترس من خودمم اولی رو سقط کردم یعنی اصلا نمیدونم چی شد شب خوابیدم صبح خودش دفع شد البته لکه بینی داشتم

دومی که باردار شدم حتی خونریزی هم افتادم شدید

آرزوم بود یه بار لباس زیرمو بدون لکه ببینم چون میترسیدم سقط بشه اما خدا برام نگهش داشت پس نترس از هیچی ان شاالله دومی برات میمونه😍

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
اصصصلااااا نترس من خودمم اولی رو سقط کردم یعنی اصلا نمیدونم چی شد شب خوابیدم صبح خودش دفع شد البته ل ...

ممنون عزیزم. چند ماه بعد از سقطت دوباره باردار شدی. من یه ماه گذشته می خوام اقدام کنم

عزیزم خیلی ها بودن این چه سوالیه اصلا نترس آزمایشهای تشخیص سقط دادی بچه اولته؟؟؟ چند هفتگی انداختی؟ ...

من کلا اولین بار بود حامله می شدم. سقط اولم. رو اولی که آزمایش نمیدن تا علت رو بفهمن. برای من جنین بیشتر از شش هفته رشد نکرد دیگه. و مجبور شدم تو هفته 8سقط کردم. با قرص. الان یه ماه و نیم گذشته دوست دارم اقدام کنم

ممنون عزیزم. چند ماه بعد از سقطت دوباره باردار شدی. من یه ماه گذشته می خوام اقدام کنم

نه نه نه 

اصصصلا اینکارو نکنیا 

بزار سه دوره پریودت بگذره،رحمت رو توی این مدت قوی کن و چیزای مقوی بخور

مخصووووصا توی پریودی کاچی بخور هرروز

ورزش کن و استرس رو دور بریز و چهارمین ماه اقدام کن ان شاالله همون ماه میگیره

منم سه ماه استراحت دادم به رحمم بعدش اقدام کردم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
نه نه نه  اصصصلا اینکارو نکنیا  بزار سه دوره پریودت بگذره،رحمت رو توی این مدت قوی کن و چ ...

امیدوارم. شما چند ماه بعد اقدام مجدد حامله شدی؟ 

شما سقطتون با قرص بود یا کورتاژ؟ 

والا یه چیزهایی برای تقویت می خورم. حالا از بعد ماه رمضون بیشترش می کنم 

من کلا اولین بار بود حامله می شدم. سقط اولم. رو اولی که آزمایش نمیدن تا علت رو بفهمن. برای من جنین ب ...

خیلی زوده واسه اقدام سه ماه باید بگذره منم تجربه شمار داشتم البته هفته دوازده سقط کردم چون شش هفته بیشتر رشد نکرده بود من زیاد بررسی نکردن لگنمو نگو چسبندگی دارم و بارداری بعدی خارج رحم شد حتما بزار سه ماه بگذره بعد کامل بررسی کن هم سنو بده هم چکاب بد اقدام کن 

خیلی زوده واسه اقدام سه ماه باید بگذره منم تجربه شمار داشتم البته هفته دوازده سقط کردم چون شش هفته ب ...

یعنی تو بارداری بعدی متوجه شدی که این مشکل رو داری؟ چسبندگی رحم رو چه جوری می شه متوجه شد؟ 

امیدوارم. شما چند ماه بعد اقدام مجدد حامله شدی؟  شما سقطتون با قرص بود یا کورتاژ؟  والا ...

من 24 ماه منتظر بودم البته اگه اولی سقط نمیشد 20 ماه

من مهر ماه همش لکه بینی داشتم اصلا خیلی عجیب غریب پریود شدم کیت تخمک گذاری هم میزاشتم درست نشون نمیداد یکی دوباری اقدام کردم همون ماه ولی میدونستم نمیگیره

ماه بعدش یعنی ابان کیت هام درست نشون میداد 

و توی پریودمم خوووب خودمو تقویت کردم نمیشه گفت دومین ماه اقدامم چون اولی درست حسابی نبودد‌پس همون دومین ماه گرفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز