2777
2789
عنوان

دندونم جلو📸😭

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 67 پست
گفت نزنم دیگه اره خیلی کم جلو هست ولی رو مخمه🥲

نگران نباش اوکی میشه حتما دوباره به دکترت بگو که روش حساسی راحت ازش رد نشو درک میکنم انقدر درد میکشیم حداقل به نتیجه دلخواهمون برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بب دکترت هم میگی گفتیکی باید برداری؟شاید تا اخرش درست بشه

گفت یه سال و نیم

پارسال مرداد زدم

دیگه حدودا ۵ الی ۶ ماه دیگه

آخه دستیارش انجام میده واسه این حس میکنم خوب نمیشه☹

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

گفت یه سال و نیم پارسال مرداد زدم دیگه حدودا ۵ الی ۶ ماه دیگه آخه دستیارش انجام میده واسه این حس میک ...

خب بگو من اینبار با دکتر کار دارم هر وقت بود بگید بیام.خی داری پول میدی.ی کم دعوا کن

خب بگو من اینبار با دکتر کار دارم هر وقت بود بگید بیام.خی داری پول میدی.ی کم دعوا کن

آخه واسه همه دستیاراش انجام میدن روم نمیشه🥲

از اون زورمم داره این همه هزینه وقت درد

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

عه دندونت دقیقا عین مال منه

همون دندونمم هست

فک بالا که اون همه نامرتب بود خیلی سریع صاف شد ولی فک پایین اون یه دونه لعنتی درست نمیشه

۳ ماهه اسگول اون دندونم

دکترم گفت میتونم فشار و روش زیاد کنم زود صاف بشه ولی میترسم به دسته آسیب بزنه

پریروز رفتم ویزیت گفت دیگه تا ماه آینده کارش تمومه

انشالله ماه بعد میرم که در بیارمشون

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عه دندونت دقیقا عین مال منههمون دندونمم هستفک بالا که اون همه نامرتب بود خیلی سریع صاف شد ولی فک پای ...

دیدی چقد رو مخه😭

چقدر برا شما طول کشید؟

به سلامتی مبارکت باشه❤😍

چیکار کردی دندونات جرم نگرفتن ؟

من با اینکه این همه میرسم بهشون بازم کلی جرم گرفته و سیاه شده

اورینگ صورتی میذاری تغییر رنگ نمیده ؟

من ماه پیش صورتی گذاشتم از مطب اومدم خونه دیدم نارنجی شده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

فدات شم

واسه شما هم مبارک باشه

من بازم امروز نمیتونم رو کسی ریپ بزنم ،نمیدونم چرا

من ۱۳ تیر پارسال گذاشتم

دارم روز شماری میکنم که درشون بیارم

واقعا اذیت شدم

همش دهنم زخمه

چیکار کردی دندونات جرم نگرفتن ؟من با اینکه این همه میرسم بهشون بازم کلی جرم گرفته و سیاه شدهاورینگ ص ...

انقد که سفید بنظر میان نیستن

نیشام یه مقدار زرد شدن🥲

ولی بهشون میرسم

مسواک نخ دندون دهانشویه

نه یکم کمرنگ تر میشن فقط

منم خیلی مسواک و دهانشویه مصرف میکردم ولی بازم سیاه شدن دندونام

فدات شمواسه شما هم مبارک باشهمن بازم امروز نمیتونم رو کسی ریپ بزنم ،نمیدونم چرا من ۱۳ تیر پارسال گذا ...

به دکترم بگم باز ؟

دیگه این بار میشه بار چهارم 🙂

البته دستیارش انجام میده

براشما اورنیگ و سیمو خودش عوض میکرد؟

راستی طوسی زنجیره ای زود زرد میشه ولی صورتی پررنگ نه یادم رفت اینو

منم خیلی مسواک و دهانشویه مصرف میکردم ولی بازم سیاه شدن دندونام

اب نمک هم خوبه

به نظرم بسپار به خودش

واسه منو صفر تا صد کاراشو خودش انجام میده

خیلی دکتر خوبی بود

خدا حفظش کنه

یه پسر جوونه

من الان سرخابی گذاشتم ،بنفشم میذارم تغییر رنگ نمیده

ولی ابی گذاشتم سبز شد

صورتی کمرنگ گذاشتم نارنجی شد

به نظرم بسپار به خودش واسه منو صفر تا صد کاراشو خودش انجام میدهخیلی دکتر خوبی بودخدا حفظش کنهیه پسر ...

خودش که معتقد خوبه

و باید برداشته شه 🥲

یه سوال دیگه سیمشو هنوز عوض میکنه؟!

من الان چندماه فقط اورنیگ رو عوض میکنه سیم همونه!