2777
2789
عنوان

چي بگم بهش😳😳🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

15 بازدید | 4 پست

كن تو مرحله اشنايي بودم طرف خيلي كم پيام ميده بعد يهو عكسشو ميفرسته گرم ميشه بعد كم پيداش ميشه من با اين وضع نميتونم بسازم چي بگم بهش ؟ ميخوام تموم كنم باهاش چون من دلم ميخواد تو رابطه با طرف در ارتباط باشم در طول روز

یعنی خودش نمیدونه تو دوره آشنایی باید تایم بذاره برای شناخت ، بهش بگین همینو واضحا

هر چند خیلی ها جنبه ندارن فک میکنن ازشون میخوای بیشتر تایم بذاری خیلیی درگیرشی

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی خودش نمیدونه تو دوره آشنایی باید تایم بذاره برای شناخت ، بهش بگین همینو واضحا هر چند خیلی ها جن ...

نميخوام فك كنه من كمبود محبت دارم ولي راقعا حق منه كن طرفم بيشتر باشه من اينجوري نميتونم

نميخوام فك كنه من كمبود محبت دارم ولي راقعا حق منه كن طرفم بيشتر باشه من اينجوري نميتونم

کاملآ درست میگی

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده